2904110119



'


Se vad jag hittade i garderoben bland alla kurdiska klänningar. Jag hade helt glömt bort att den här underbart fina toppen existerade här hemma.

WhiteBlueSilverWhiteBlueSilver



Suit & Skjorta - HM    Skor - Topshop    Ring - GinaT    Väska - Minns inte


I början av veckan fick jag hem min suit från HM:s Conscious C. Jag var ganska osäker på byxorna före jag fick hem dom, men när jag testade dom insåg jag att en kärlek för dom växte upp inom mig. Som ni ser har jag valt en blå skjorta och silvriga detaljer som kombination. Jag älskar verkligen kombinationen av dessa tre färger. Det är något som jag tänker använda mig mycket av nu under våren. Vad tycker ni?



I want to wear pink




Fashiontoast


Jag insåg just att jag måste skaffa mig ett par rosa shorts. Den tanken har nämligen aldrig slagit mig tidigare men efter att jag såg den här bilden förstår jag inte varför. Det är hur snyggt som helst!

BlueAzulBlau



Celine inspired bag





Tänkte tipsa er om en otroligt bra sida. Det är helt klart en av mina favoriter. Det är verkligen en dålig sida för plånboken, dom har helt sjukt snygga varor. Kolla bara in den här snygga Celine inspirerade väskan, vill ha! Chicy.

030511





Helt otroligt hr vädret vänder egentligen. Det var ju så fint väder här om dagen, nu däremot blåser det kalla vinder och man ser knappast solen. Det är ganska jobbigt att det tar så länge innan värmen kommer till den här lilla holmen. Men å andra sidan är det helt fantastiskt när sommaren håller i sig så pass länge att man fortfarande kan gå runt i shorts under september. Nåja jag får väl titta på dom här härliga bilderna från buffalogirl och drömma bort mig till värmen. 



Today's Frida Oskarsson



Jacka - Thailand (skräddarsydd)    Topp & Ring - GinaTricot    Jeans - Cheap Monday    Skor - Scorett    Bälte - HM


Idag fick min vän Frida stå för dagens outfit. Enligt mig är hon helt klart en av dom få bäst klädda i stan. Enkelt. Chict. Stilrent. Jag älskar den gula toppen upp till, kan ju bero på att jag är helt såld för färger nu under våten och älskar just trenden Color-Blocking.

Idag fick jag hem ett stort paket från H&M, gissa om jag kände mig som en liten lycklig unge. Tänkte nog visa upp plaggen under dom kommande dagarna. 

Detta inlägg blir nog dagens första och sista, jag har nämligen så mycket att göra ikväll och tänkte stänga av datorn. Annars får jag inget gjort. Förresten, jag har planer på att börja med "StreetStyle" här i bloggen. Jag har funderat på det ganska länge och kom fram till att det kan blir riktigt roligt och bra, samtidigt svårt. Som ni redan vet bor jag på en liten ö, och tyvärr är inte alla så positiva när det gäller att stå framför kameran. Men jag ska göra mitt bästa. Speciellt nu när sommaren närmar sig kanske det blir lättare i och med att så pass många turister kommer hit. Vad tycker ni om idén? (speciellt ålänningar)




Alexander wang - copy or not?



real one





copy



Elin Kling är en stolt ägare av Alexander Wangs riktiga boots.


Jag såg just att att Jeanette hade skrivit ett inlägg om Alexander Wang kopiorna. Man kan nästan säga att dom har kopierat skorna rakt av, förutom några små detaljer som bland annat att kopian har ljusare kedjor än orginalet. Anyway, well done!! De är hur snygga som helst. Jag borde inte beställa hem dom, eftersom jag åker till NY nästa vecka och behöver mina pengar till resan, men jag tror fan inte att jag kan låta bli... 

Man kan förstås diskutera hur bra det är med kopior. Man har trots allt lagt ner mycket energi och tid på att designa något och så kommer någon och gör i princip en exakt kopia. Jag är ganska kluven. Visst tycker jag det är helt fantastiskt med kompior då man inte har råd att köpa orginalvaran... dock har man inte bra samvete alla gånger. Å andra sidan är det nog en hel annan känsla att äga orginalet.

Dom finns att köpa här, för bara 659kr!



Jon Kortajarena


Jag dör och återupplivas varje gång jag ser en bild på Jon K. Enligt mig är han verkligen den snyggaste mannen någonsin. Vi vet ju redan alla att spanjorer är otroligt heta. Jon är levande bevis på det. 

Annars då? Jag kom just hem. Jag kunde nämligen inte hålla mig från en promenad med mamma. Så otroligt fint väder ju. Jag är lite förkyld och trodde et var kallt ute, så jag drog på mig ganska mycket kläder. Det tog mig 10 minuter innan jag började dra av mig jackan. Gud va varmt och skönt det är ute!





Take a Bow




Tjena alla fina! Det är otroligt fint väder ute och jag skulle mer än gärna vilja gå runt i den här underbara limefärgade klänningen från Monki. Men istället för det ska jag hålla mig inomhus hela dagen eftersom jag har omprov i biologi imorgon. Verkligen mitt favorit ämne (ironi).

Jag längtar tills imorgon då posten öppnar! Jag har nämligen ett stort H&M packet som väntar på mig där. Men nu tänker jag återvända till min käraste bok och fortsätta trycka i mig mer facka om cellen.



24 April 2011





Terrasmys har varit prio ett på dagens schema. Det har varit så fint väder, jag älskar våren!! Min biologibok fick följa med ut på terrasen, jag har nämligen omprov nu på tisdag. Det var nog det bästa sättet att trycka in fakta om cellen in i hjärnan. Annars är det ju så tråkigt att plugga biologi! Ibland brukar jag även ta med mig en filt, lite godis och åka in till skogen för att sätta mig nånstans på en sten för att plugga. Så mycket lättare att vara ute i det fria och plugga, tycker jag iaf. Jag kan inte bara sitta vid mitt bord och plugga, går inte att koncentrera sig ju. Hur brukar ni göra när ni måste plugga på ett viktigt prov??



Elle Russia May 2011





Så himla fina bilder! Jag blir så sugen på att skaffa mig ett par mockashorts med fransar som på andra bilden. Och det stora slitna håret får mig att fundera på om jag ska sätta fast löshår igen. Mitt hår är så satans envis nu för tiden, vill inte växa! Och jag som är så otroligt sugen på långt hår nu...




H&M - Maj








Majmånaden för H&M ser väldigt lovande ut. Jag verkligen älskar den guldiga halsringen! Den lär nog gå åt samma sekund som den kommer upp på sidan.

Nu ska jag och min syster mysa på våran veranda. Hon kom just in därifrån och visade hennes bränna som hon har fått på 10 minuer, helt sjukt!! Men vi vet ju redan alla att vårsolen är otroligt stark. Hur som helst, datorn med härlig musik på och jordgubbar ska göra oss sällskap. Ha en fin dag så hörs vi senare.




Home sweet home






Resan hem. Vi tog den tidiga färjan, så skönt att vara hemma tidigare på kvällen än klockan 11 på kvällen. Nåja, gissa om vi alla var något slitna under hemresan. Trodde jag skulle avlida i bilen på väg till färjan... Man märker att våren verkligen är här nu. Jag och mamma kunde utan problem sitta ute på soldäck och njuta av solen och havet. Mysigt! 

Något ni inte vet om mig är att jag verkligen är "mammas flicka". Jag är helt beroende av min mamma! Älskar att prata och diskutera med henne. Hennes humor, sätt att prata och ordval, verkligen allt med mina mamma fascinerar mig. Vi är mer som vänner, pratar om allting. Händer det mig något så är det till henne jag berättar det i första hand. 



We wont come down





Se så fin hon var! Jag önskar henne all lycka och hoppas hon blir lycklig. När man såg dom tillsammans blev man nog lite extra sugen på att gifta sig, hehe! Jag hade det riktigt skoj och verkligen dansade hela kvällen. Tyvärr var stället för litet för så många gäster, men annars var allting verkligen super bra. Så roligt att träffa alla vänner som man vanligtvis inte har möjlighet att se eftersom alla bor så långt ifrån varandra.

Ready for the wedding




Syster Nishti, jag och Shavnem

Nishti, jag och Troska - Syskonkärlek

Pappas nära vän, deras son Rebin, Pappa, Mamma, Jag och Nishti



Eftersom bröllopet var i Stockholm åkte vi förstås till våra närmaste familjevänner för att fixa oss och förstås sova över där. Det är alltid lika roligt att åka dit! Nåja så här såg vi ut inför bröllopet. Som ni ser har vi annorlunda klänningar på oss. Det är våra "kurdiska klänningar" som hör till våran kultur och som vi brukar ha på kurdiska fester. Dom kan se ganska annorlunda ut beroende på modell och färg, men jag föredrar oftast svart eller vitt. Skrikiga färger klär mig inte riktigt när det kommer till dom här klänningarna.

Toudilou



Hejsan alla!! Äntligen hemma! Jag kom hem för en stund sedan och ajajaj mina fötter säger jag bara. Som ni redan vet var jag till Stockholm på bröllop. Det är darför som jag har varit seg med att blogga. Jag hade faktiskt inte ens tillgång till dator.

Åh va jag är sugen på att gifta mig NU! Bruden är min barndomsvän och hon var verkligen otroligt fin. Så vacker! Hon har verkligen hittat sin andra halva, så fina ihop. Nåja, efter att ha dansat från klockan 4 på kvällen tills 1 på natten ser mina fötter nu ut som två uppsvullna bollar. Så jävla ont jag har!! Dum som jag var glömde jag mina platta sko. Alltså våra kurdiska bröllopar är så annorluna, man dansar inte pardans utan alla dansar tillsammans.. svårt att förklara men jag kan visa bild sen. Och vi är absolut inte lugna människor ute på dansgolvet, utan man dansar tills fötterna blöder och sen sätter man sig ner en liten stund för att vila (5 minuter), sedan är det upp och dansa som gäller igen! Helt sjukt! 

Som sagt, det kommer upp bilder snart. Jag ska bara vila ut en liten stund.

Ain't No Fun If The Homies Can't Have None




Kavaj & Byxor - Emmaus    Blus - BikBok    Väska - Silja Europa (butiken ombord)


Bilder på mina nya vida byxor från Emmaus. Jag blev verkligen lycklig när jag såg dom hänga där! 5€ kostade dom. Förra veckan beställde jag ett par från H&M men jag var ganska osäker på dom, såg inte så vida ut. Men igår när jag hittade dom här ångrade jag köpet direkt. 

Jag var tvungen att skjuta upp min resa till New York på grund av ESTA-tillståndet som jag inte ha fått än. Så istället för nu på söndag åker jag den 2 Maj. I och med att jag inte åker nu under helgen kan jag åka med familjen på bröllop till Stockholm. Vi är bjuda på en kurdisk bröllop med flera 100 gäster. Kommer att bli riktigt roligt. Men jag vet inte vad jag ska ha för färg på min klänning. Jag som älskar vitt och svart annars funderar på att köra på en riktigt skrikig färg. Jag får se.




++++++



Vanillascented


Idag får Marie stå för dagens inspiration med hennes halvlånga klänning. Längden gör klänningen så speciell! En likadan ska jag nog försöka hitta i New York. 

Som vanligt vaknade jag sent idag också. Jag har verkligen vänt på dygnsrytmen! Inatt ska jag se till att lägga mig riktigt tidigt, verkligen tvinga mig själv. Nu däremot ska jag ut för att åka lite longboard. Det är vår mina vänner!!



Wish I could





Något jag mer än gärna skulle vilja bära idag. Jag måste verkligen se till att hitta en orange eller korall färgad jacka/kavaj. Vet någon av er om det finns något sånt ute i butikerna eller på någon online shopp?

new in






Jag fick hem min virkade väst från H&M idag. Och ett par skor från Nelly men dom var tyvärr för stora så jag skickade hem dom direkt. Men dom var så otroligt snygga så jag beställde ett par mindre bara. Tänkte även visa upp de vita byxorna från Emmaus men dom blev så dåliga på bild nu när det är så mörkt hemma och jag hatar att använda blixt, så bild kommer imorgon. Åh jag är helt kär i dom!!



robert today




Tröja & Byxor - Madison    Skor - Läderbiten    Klocka & Ring - Hasses Ur&Guld


Jag har länge funderat på att fota folk i min omgivning som vänner familj och även främmande människor på gatan. Det skulle vara roligt med andras klädstil än bara bilder på mig och mina kläder. Vad tycker ni?? Idag började jag iaf med att fota min vän Robert Brunila utanför hans jobb. Han jobbar på Madison (en klädbutik) och jag tycker att han passar utmärkt där, bra stil och bra försäljare helt enkelt!



second hand in Mariehamn


Hejsan alla! Jag kom hem för inte så länge sedan. Jag och min syster Troska åkte in till stan på en loppisrunda, vi var till alla (4st?) loppisar, även Tjäna som ligger lite utanför stan. Men jag vet inte vart bilderna därifrån tog vägen. Jag har antagligen raderat dom utan att märka det. Så tyvärr kommer det inte upp bilder från Tjäna. 



Bettans, eller Bettans Bod som det egentligen heter är absolut en av mina favoriter. Det är stort där (två våningar) och man hittar alltid något. Hon som äger stället är verkligen hur rar som helst! På Bettans går det till så att man hyr bord så länge man vill och betalar 30€ för en vecka. Min syster som har ett bord där sålde för 300€ under en vecka. Det är verkligen ett bra ställe att sälja sina saker på.




Sedan var vi till Norragatans Loppis. Väldigt litet och trångt men mysigt! När man åker dit måste man verkligen vara full av energi för att ha ork att rota igenom allt som ligger på varandra. Det är väl en nackdel, man ser inte allt. Det kan hända att det finns hur snygga plagg som helst men man ser inte dom. Även där brukar jag fynda mycket! Här kan man inte hyra borde alls utan stället tillhör två äldre damer (om jag inte minns fel) som helt enkelt vill bli av med sina plagg som dom har samlat på sig under åren.





Det finns väl ingen här på holmen som har missat att Emmaus existerar?? Åh va jag älskar att åka in dit via några gånger i veckan. Jag fyndar verkligen alltid något där. Som t.ex. idag, hittade verkligen dom perfekta vita vida byxorna jag har sökt länge. För bara 5€. Förutom härliga kläder fyndar jag även riktigt snygga väskor här. 




Today's






Hejsan!! Jag är nyvaken... konstaterade just att jag har sovit 16 timmar. Hehe! Nej men det behövdes, jag sov så dåligt (och lite) igår och förrgår. Jag är egentligen ganska stressad, ska ner till stan för att kolla lite och fota inför nästa inlägg. Jag ska även via posten för att hämta ut några paket som har väntat på mig där i några dagar nu. Komiskt, jag minns inte ens vad jag har beställt... Jag drog hastigt på mig något. Shorts från H&M, linne från ZicZac och boots från Bettans Bod. 

Nåja, vi hörs senare när jag kommer hem!



POLYVORE




Tjenn! Ni kan inte ana hur trött jag är. Orkar verkligen inte röra på mig. Jag har varit uppe sen klockan 7 imorse. Som jag skrev tidigare så var jag på jobb till Kappahl. Gud va alla vara rara och söta mot mig. Men det var mycket att göra och jag som bara hade sovit 5 timmar (om inte mindre) orkade knappt dagen ut, men det var bara att se glad och hurtig ut! 

Jag tänkte tipsa er om absolut bästa sidan för att göra kollage till bloggen. Jag hittade sidan för ett år sedan men fick aldrig för mig att använda mig av den. Tills nu. (bilden ovan) Jag älskar den här sidan!! Det finns folk som gör hur snygga kollage som helst på den här sidan, men det krävs förstås lite tid innan man riktigt förstås hur allting funkar. Testa, ni kommer inte att ångra er.




Watch Out!







Är ni lika skogalen som mig, tycker jag att ni borde titta in hos Nelly.se. Nu under dom senaste dagarna har dom fått in otroligt snygga skor, och alla med så galet höga klackar! Ibland älskar jag att jag är en lite kortare person (162cm) eftersom jag då kan ha 15cm klackar utan att riskera se ut som ett höghus. Jag är verkligen SÅ sugen på att beställa hem dom beiga skor med träklack, men jag får inte. Måste stå emot om jag ska ha pengar över till NY. Fan.




Shots of patron And it's on, girl



Linne & Shorts (virkade) - H&M    Jeansshorts - Avklippta brallor    Virkad väska - Portugal    Skor - Nelly



Åh va jag skulle vilja gå runt så här idag. Men än är det förstås för kallt, speciellt här i Mariehamn. Det kändes som om jag skulle blåsa iväg vilken minut som helst i väntan på bussen imorse. Tidigt idag skrev jag mitt spanska prov, satt uppe hela natten och pluggade. Inte för att jag tvingade mig själv till det utan för att jag inte alls kunde sova (har totalt vänt på dygnsrytmen) och istället för att ligga i sängen och bara stirra i taket valde jag att plugga. Nåja, provet gick nog riktigt bra, nyfiken på resultatet! 

Ikväll däremot måste jag verkligen tvinga mig själv att sova tidigt. Jag ska nämligen upp och jobba redan klockan 8 imorgon. Det blir att provjobba på Kappahl. Jag har inte vaknat så pass tidigt på flera dagar nu, kommer helt klart att bli svårt. Ingen idé att sätta alarm för jag vaknar inte. Ibland hör jag inte ens att min mobil, som ligger nästan vid mitt öra, ringer 1000 gånger. Hey här sover vi fruktansvärt tungt! Jag får helt enkelt be min mami att klappa till mig om jag inte vaknar.. hehe. 



happiness!








Som ni kan se är jag Veckans Blogg under kategorin mode & skönhet. Lycka! Jag blev så glad förra veckan när Karin från Blogg.se hörde av sig till mig och undrade om jag ville ställa upp som veckans blogg. Givetsvis! Detta kommer absolut att stärka min motivation angående bloggandet nu framöver. Det är ganska många nya läsare som har hittat hit till bloggen och jag skulle nog behöva skriva en kort, kort, presentation om mig själv så ni vet vem jag är. Det ska jag se till att få gjort nu under dagen. 

Idag insåg jag att det är väldigt få dagar kvar tills jag åker till New York. Det är ju nu på söndag som jag ska flyga över till min fina vän Sofia. Det kan hända att jag måste skjuta upp resan några dagar beroende på lite problem angående ESTA- tillståndet. Håller tummarna för att allt ska gå superduper bra!




Kate bosworth at coachella





(Jag märkte ikväll att min blogglovin ikon tillhörde min gamla blogg. När jag gjorde den här nya bloggen så kopierade jag förra bloggens stilmall och använde den som grund för den här nya, i och med det tillhörde ikonen min gamla blogg. Men nu har jag fixat det!)



Whatever gets you through the night



Kustom 2011 Campaigin



Fyra bilder som både inspirera och gör mig riktigt glad. Åh som jag längtar tills man kan gå runt med bara ben i det varma.

Don't Fucking Tell Me What To Do



Topp & Shorts - BikBok     Skärp - Zara    Skor - Bettans Bod (Nya)    Väska - Emmaus    Brillor - ZicZac



Dagens enkla outfit. Körde på röda läppar som piggar upp kombinationen lite. Jag älskar mina svarta shorts. Absolut en av mina favorit plagg ur min garderob. 

Det gick inte så bra med mina ideér om att baka... vi hade ju inget utav det som behövdes hemma. Typiskt! Jag bestämmer mig för att baka för en gångs skull på 1000 år och då har vi inte  ingredienserna hemma. Nåja. Då får jag ju mer tid över till spanskaprovet. På tal om spanska. Jag blir så sugen på att åka dit, hitta mig en het spanjor och leva livet! 




softness



Sophie Vlaming by Thiemo Sander


Hejsan! Jag kom just hem från en härlig vårpromenad med mina mamma och brorson. Jag blev barn igen för en liten stund, lekte med Dara på min gamla skolgård. Åkte rutschkana och gungade hur länge som helst. Jag vaknade hur sent som helst idag, rättare sagt ikväll. Klockan var halv 5 när jag vaknade... hehe. 

Ikväll blir det att baka bullar och plugga på prov som jag har imorgon (distansstudier i spanska). Jag slänger väl upp en bild på dagens enkla, väldigt enkla, outfit lite senare.



Home Sweet Home




Äntligen hemma!! Klockan är halv sex och jag kom hem för bara en liten stund sedan. Åh som jag har ont om mina små fötter! Jag har varit på jobb sen igår klockan 7 på kvällen. Och gissa vad, jag tror jag hann sätta mig ner 2 gånger allt som allt (totalt 5 minuter) under hela kvällen/natten. Det kändes verkligen som en sommarnatt, alla ville tydligen ut på krogen ikväll. Ett tag under kvällen så kunde vi inte ens ta emot matgäster eftersom vi inte hade sittplatser, då är det fullt!!! Visst det är ganska skoj när det händer saker än att stå stilla utan att göra något. Men när man bara är tre personer som sköter allt uppe i baren, ja då är det inte roligt längre. Vi hann verkligen inte med alla gånger. Folk fick vänta på notan över 30 minuter ibland bara för att vi inte hann... Och nu efter för många timmar på jobbet har jag så sjukt ont i mina fötter! Känns ju som om jag har dött och hamnat i helvetet och som lidande har jag fått fotsmärtor. Inte okey.


Nu tänker jag sova!!

========








Jag fick även den här väskan med mig hen från Bettans. 3€ kostade den. Alltså de där med att vara sparsam går inte så bra. Jag kan inte låta bil att shoppa....

New In







Nya boots från Bettans Bod. 4€ gick dom på. Sjukt!! Älskar detaljerna.



Time Machine









Såhär såg jag då ut idag. Det mesta jag har på mig har jag faktiskt lånat från min syster. Jag älskar hennes nya byxor från Zara. Så snygga!! 
Ikväll blir det att jobba igen, jag måste nog sova nån timme innan annars klarar jag nog inte av att jobba. Man kommer ingenstans på 4 timmars sömn!

Haha sista bilderna är komiska. Min syster tyckte jag skulle ta en "jag-är-kändis-och-pratar i phone-och-vill-inte-fotograferas" bild. Så där stod vi på gatan och försökte få till en sån bild. Vet inte om jag lyckades riktigt, hehe.





Ain't No Thing








Tjena Tjena! Lag lyckades vakna tidigt imorse trorts att jag somnade runt 6 tiden. Jag vaknade av att mina systrar bråkade (som vanligt) över kläder, smink och allt möjligt. Så skönt att inte sova bort hela dagen, speciellt nu när det är så fint väder ute. Jag och min syster Troska åkte in till stan för att se hur mycket hon hade sålt under veckan då hon har haft bord på Bettans Bod. 300€ fick hon in under en vecka! Jag hittade ett par riktigt snygga boots och en väska där. Visar bild om en liten stund.

Senare gick vi ner på stan och kollade igenom alla butiker, (tog inte länge, det finns bara några klädbutiker här på holmen) dagen slutade med en fika på Bagarstugan. Mysigt!




It's just us we ignore the crowd dancing





Klockan är 05:52 (04:52 i Swe) och jag kan inte sova. Vad gör jag uppe nu egentligen?! Kan man ju undra. Nej men det blir alltid såhär efter jobbet. Jag slutade nämligen 3, det har typ gått tre timmar sen jag kom hem men här ligger jag i sängen med min laptop på magen och bloggar istället. Känner att jag måste börja tvinga mig själv att somna.. annars lär jag nog inte vakna före än fyra på kvällen idag. Det vill jag absolut undvika, jag har så mycket att göra under dagen!






I'm going backwards through time at the speed of light



Nelly, 279kr


Äntligen fick jag upp upp bilder på svarta klänningen. Lat jag är!! Som ni redan vet så har jag den i blått också, men jag kunde inte låta bli att köpa den i svart också. Tycker att modellen är så snygg. Skulle vilja ha den i vitt också men tyvärr finns den ju inte. Kanske borde sy en själv.. mhh 




What I use now





Hola!! Nog är jag kass på att blogga. Jag har ju inte bloggat på två dagar nu, fy fy! Nåja. Idag vaknade jag basolut för sent, klockan 2 på dagen! Jag hatar verkligen att vakna så här sent, speciellt när det är så fint väder ute. Känns inte bra när man missar halva dagen... På bilderna här ovan har ni de skor som jag använder/ har använt ganska mycket  nu under de senaste dagarna. Jag har även fått hem ett par nya skor. Åh som jag har längtat efter dom. jag har väntat i mer än en månad på att få hem dom. Lycka! Kommer bild senare. 

Idag fick jag ett mail som verkligen gjorde min dag! Först nästa vecka får ni se/veta vad det handlar om. Ikväll ska jag på jobb, första gången på flera veckor. Men före jag åker på jobb har jag några saker som jag måste hinna med, bland annat så tänkte jag visa upp en klänning som jag har glömt att visa upp. 



Destination Anywhere






Ångest!!! Herre gud, jag har sovit bort hela kvällen. Gick och la mig för att BARA sova en timme men jag vaknade just... Jag kommer ju inte kunna sova på hela natten nu. Smidigt! Hatar att vara uppe när alla andra sover. Känns inte riktigt okey. I och med det har jag varit sämst på att blogga idag. Tråkigt jag vet. Jag får helt enkelt blogga extra mycket imorgon.

Nu ska jag fylla på min tomma mage som skriker efter mat. 



I'm lazy !!






Hej! Jag har varit vaken sen klockan 7 imorse och gissa om jag är seg. Min 3 åriga brorson kom in med sitt plastgevär och började skjuta på mig. Jävlar va irriterad jag blev! Men å andra sidan är han så söt så man kan inte bli sur på honom. 

Nu tänker jag faktiskt sova en timme. Annars lär jag nog inte klara av den här dagen. Vi hörs senare!



Killing Joke






Tydligen hade jag lite tid över för att kunna visa upp min rosa klänning på. Som ni redan vet är den från nelly och kostade 279kr. Om jag inte minns fel. Den är redan så fin av sig, så om man ska på fest behövs det bara ett par snygga klackar så är man klar. Men jag tänker nog även använda den som en vardagsklänning under sommaren. Förstås med låga skor som gör den mer vardaglig. 

Ikväll var Steff via hit, jag ska nämligen hjälpa henne med något. Utan att märka av det hade vi snackat bort mer än 2 timmar. Det kändes ju som bara 45 minuet, om ens det. Så när hon sa att klockan var 10 fick jag panik. Tiden går som sagt fort när man har roligt. 

Nu ska jag faktiskt dricka "natt-te" med mina kära mor och snacka lite skit innan jag lägger mig.
Godnatt!


Today's



Kavaj - GinaT    Topp - BikBok    Shorts - BikBok    Skor - Nelly    Hatt - Indiska    Väska - Emmaus


Tjena Tjena! Jag kom just hem och tänkte hastigt visa vad jag hade på mig under dagen. Jag tror nog inte det blir flera inlägg under kvällen eftersom jag har två prov på torsdag och måste plugga mer, mer och mer! Om jag hinner så hade jag tänkt visa min rosa klänning på, men jag lovar inget.

Så nu tänker jag attackera mina böcker! Ha en fin kväl.

So I'm about to leave town



Nu ska jag in till stan för att träffa upp Kim. Om jag inte lämnar datorn nu kommer jag säkert missa bussen.. 
Salom!!




always sometimes anytime



alwayssometimesanytime


Godmorgon guapas! Nu har jag käkat frukost med mamma och ska snart till skolan för att lämna in några arbeten. Vad annars då? Jag önskar det vore soligt idag, men nej nej jag vakade upp till en trist och monlig dag.. Senare idag ska nag ner till stan för att träffa upp en vän som jag inte har träffat på hur länge som helst. Spännande, vi har så mycket att prata om! 



New In








Alltså vid det här laget vet nog ni alla mina läsare att jag är skoberoende. Ännu ett par nya fick jag säga hej till idag. Även dom från Nelly. Jag har ju redan dom blåa i samma modell, men jag kunde inte motstå dom här. Helt otroligt va snygga och bekväma dom är, men tyvärr stinker dom bensinstation (som dom blåa också gjorde). Jag ska ha dom att så ute över natten och förhoppningsvis stinker dom inte längre. Jag fick även hem en svart klänning som jag ska visa upp vid ett annat tillfälle. 

Jag har inte kunnat blogga som vanligt idag. Det är på grund av att vårt internet har krånglat här hemma, hela dagen. Så jobbigt. Jag som hade så mycket distansplugg som skulle göras idag. Får helt enkelt sitta uppe inatt och göra det klart. Borde kanske börja nu, hejdå!






The Pink One








Min nya underbara asymmetriska klänning från Nelly har hittat hem till mig nu. Den väntade så fint på mig i postlådan imorse. För att undvika att se för festlig och uppfixad ut ska jag nog inte använda klackar nertill. Jag kör nog på kängör eller svarta,låga ankelboots och en svart läderjacka upptill.



p o r t o




Åh Porto kära Porto! Den staden skriker minnen. En otrolig längtan växer inom mig. Finheten i staden kan inte beskrivas på ett bättre sätt än va den här filmen gör. Jag vill dit. Nu. Hela staden i säg är konst. Varje hörn, gata, byggnad är som att titta på en tavla. Floden som delar på staden, alla broar från Gaia till centrala Porto, de färggranna husen, utsikten över Atlanten...  Svårt att beskriva känslan. Man måste uppleva staden för att veta. Porto är en lagom storstad, livlig när du vill men också perfekt för en lugn promenad längst med floden när man känner för det. Där vill jag nog bosätta mig sen när jag blir gammal med honom.




available now







Min syster hade lite tråkigt och gick in på hm:s hemsida för att kolla om de hade fått in något nytt. Till hennes stora förvåning såg hon att den underbara virkade västen från hm:s Consiouc Collection fanns uppe på sidan. Förstås beställde vi båda hem varsin direkt. 

Jag blev riktigt glad, men å andra sidan irriterad. Dom bara smygsätter dit den bland alla andra västan. Man kan inte ens se den om man enbart går in på västar. Utan man måste klicka på att se alla under 'Jackor&Kavajer' för att få se den. Här har man ju väntat på att den ska komma ut den 14 April och wipps så ser man den uppe på sidan. 





1 4 3




Shorts - Loppis    Bustier - Kappahl   Skor - Belle   Väska - H&M    Armband (runt vristen) - H&M?



Något jag har sysslat med under dagen är dom rosa shortsen på bilden. Fynd från loppis. Från början var shortsen knälånga, riktigt tantaktiga, men se så snygga dom blev nu efter några minuter bakom symaskinen. 



Got me rapping to merengue



Kavaj - Emmaus    Linne - H&M    Jeans - GinaTricot    Väska - Kappahl    Skor - Dinsko    Örhänge - Fixat själv


Helt otroligt vad tiden går fort, vart tog den här dagen vägen? Antar helt enkelt att tiden går fort när man har roligt. Jag har haft en fin fin dag med min familj här hemma. Kvalitetstid. Jag har även hunnit klippa & klista lite. Kommer upp bild snart.

Den här söndagen är lite extra speciell eftersom jag inte har skola imorgon. Det känns konstigt att inte behöva stressa över att det är skola imorgon som man har gjort i flera år. Söndagskvällarna var oftast ångest för min del i och med att man skulle måsta upp så tidigt på måndagen. Men nu mina vänner slipper jag tänka på det. Lycka!
(Ni kan inte ana hur skoltrött jag är)


Jag älskar att jeansen är så gråa och söndertvättade.



Kalbim






Goddagens folket! Jag har nog verkligen vaknat på rätt sida idag. Gud vilken härlig dag det är. Jag ångrar att jag vaknade så sent imorse däremot. Hursom, när jag vaknade fick jag världens energikick från ingenstans och började storstäda med mamma. Tänk er, det första jag gör när jag stiger upp ur sängen är att börja damsuga och rensa ur garderoben. Nu finns det gott om plats för allt nytt som ska flytta in i min garderob så småningom. 



Something I forgot




H&M, 14,95€


Nä men se vad jag har glömt att visa er. Har ju helt glömt bort att jag köpte den under resan till Åbo. Jag irriterar mig lite på fransarna som hänger. Fastnar överallt och ja, allmänt irriterande. Funderar på att klippa bort dom. Får se. Är lite osäker. Det är ju riktigt fint med fransar som hänger längst ner på den. Jag tycker absolut inte att det är fult. Om dom bara inte skulle vara tunna tråd som fastnar överallt...



The Hardest Part Is The Night








Som sagt, lite kär i blått är jag nog som ni ser. Jag har egentligen aldrig tyckt att blåa plagg är så fina, förut. Men se va man förändras. Jag insåg idag att det inte är så många dagar kvar tills jag åker och hälsar på min fin fina kompis Sofia i NY. Det är bara 16 dagar kvar. Jippi!




Play it sweet








Här har ni klänning på. Inte världens bästa bild men den får duga. Som sagt jag älskar färgen. Jag funderar på att  åka till Stockholm inatt. Skulle vara skoj med lite omväxling. Får se om jag orkar bara. Jag är nämligen riktigt lat av mig nu på senaste tid. 

På tal om något annat, igår var min sista dag i skolan. Eller ja, jag måste dit på torsdag för att skriva ett prov men annars så har jag inte alls lektioner. Kändes så otroligt skönt att inte behöva vakna tidigt imorse.






Make me move like a freak







Förkärlekt till blått heter detta. Fick hem den från Nelly igår. Så speciell och fin. Påminner lite om en grekisk klänning. Jag beställde den även i svart, hoppas den kommer så småningom . Kostade 299kr/st (om jag inte minns fel)




Time to sleep






Nu kallar sängen! Jag har fixat & trixat hela dagen. Kommer att ha mycket att visa imorgon. Godnatt.

5 inch and up







De svarta mockaskorna från Zara var väldigt omtalade nu under våren. Jag såg just att dom även finns i vitt. Mitt hjärta slog lite extra hårt när jag såg dom. Skorna är ju riktigt snygga i kombinationen av svart & mocka. Men i vitt är dom nog lite extra 'to die for'. Jag vill ha dom!




Thursday inspiration








Man måste nog helst gräva ner sig i marken för att undvika blåsa iväg. Jävlar va det blåser ute. Känns att vårt hus kommer att blåsa iväg vilken minut som helst. Här ber man som bäst för att det ska bli vår snart och vad får man, jo höstvindar. Eller ska man kanske säga storm rent ut av..? Jisses så det blåser! Så idag ägnar jag mig åt hemmafix, lite tvätt, sy, städa, äta bullar, sy lite till, bullar igen... jaa osv.

Jag blev återigen helt överlycklig när jag öppnade posten idag efter skolan. Ett paket till från Nelly. Känner mig som gladflicka_90. Kommer bild senare.




Lost in a daydream of blue and i feel so free





Har pluggat så mycket nu så jag har ont i ögonen av att läsa. Jag har mitt nästsista prov imorgon. Det blir väl att plugga en liten stund till och sedan ska jag nog sjunka ner i sängen. By the way mina skor från Nelly stinker. Haha. Har dom att stå ute nu så hoppas lukten försvinner tills imorgon.

Jag råkade somna på soffan en liten stund tidigare ikväll. Drömde om New York och resan dit. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar! Haha drömde även att jag bodde på upper west side i värsta lyxiga lägenheten. Måste ju bero på att jag snackade med en familj som bor där tidigare idag.. Vem vet, jag kanske bor där inom kort tid. Möjligheterna finns ;)






My new love



Här har ni mina nya älsklingar. Färgen. Klacken. Underbart. Skorna är verkligen så mycket snyggare i verkligheten än på Nellys sida. Jag är kär. 55,50€

My Passion


Jag är lite extra glad idag. Känner att jag har varit riktigt duktig. I skolan håller vi på och gör egna hemsidor och jag som hade många studentskrivningar råkade alltid missa mina IT lektioner, så jag hamnade efter riktigt mycket. Jag var till och med nära att hoppa av kursen. Tur att jag inte gjorde det. Hur som helst, idag just före klockan 12 (då den skulle vara klar) blev jag klar med min "loppis online" sida. Dan, min lärare, som gick igenom den sa att det var helt perfekt. Speciellt för att ha varit gjort på så kort tid. Det är alltid lika härligt att höra sånt från sin lärare. 

Hemma möttes jag av mitt paket från Nelly. Blev även då lite extra glad. Kommer upp bild lite senare. Nu ska jag faktiskt damsuga lite. Jag är dammallergiker och på grund av det går jag hur ofta som helst runt med damsugaren i handen. Mamma brukar skämta om det och frågar mig ofta om jag har den att sova i min säng också. 
Nåja!



f a s h i o n t o a s t




fashiontoast


Skorna. Jag avlider.

Now It's Time For Change



LF STORES Spring 2011


Get the look






De silvriga byxorna från Balmain är to die for.

Black Negro Noir






Hola guapas! Jag är nog världens segast människa idag, hänger inte riktigt med i alla svängar. Tex så missade jag helt och hållet att jag hade prov imorse. Smidigt! Och nu sitter jag här, har hög med saker jag borde göra men jag har verkligen inte energi för att ens kunna lyfta mitt lillfinger. Förstår inte vad det är med mig.. Kanske vårtrötttheten som tar över nu? Sen jag kom hem från skolan har jag sagt att jag ska sy lite idag men ja.. det gick inte så bra. Soffan är för skön. 


Efter skolan var jag via Emmaus, igen. Kan inte låta bli att gå förbi där varje dag. Fyndade toppen på bilden. Nöjd är jag! Nu ska jag faktiskt sätta mig framför symaskinen och sy på mina shorts. Kommer förmodligen upp en bild lite senare. 



the floppy hat





Klänning - Bik Bok    Kavaj - Emmaus    Hatt - Indiska    Skor - Topshop    Väska - Ginatricot    Läppstift - Make Up Store    Brillor - H&M


Min nya, älskade, hatt från Indiska. Nästa steg är att hitta en större. American Apparel har en riktigt snygg inne, fast den är nog lite för dyr för att vara en hatt. Får se om jag hittar en annan.. Något som gör mig riktigt irriterad är att det nu faktiskt är 4 april men våran gård (och alla andras för den delen) är täckt av snö. När ska det här ta slut?? Vill ju faktiskt ha vår nu. 

Det kanske är dags att börja plugga? Jag har inte fått något gjort på hela kvällen. Va lat jag har blivit nu för tiden. Fast nu tänker jag faktiskt sätta mig ner och läsa min bok. Ha en fin kväll!




Someday I'll Be Saturday Night





Hejsan! Oj vilken dag. Tidigt imorse skrev jag prov sedan var jag på jakt efter "något speciellt", viste egentligen vad jag sökte och hur den/det såg ut. Men jag hittade något riktigt fint. Visar upp senare under veckan.  Imorgon har jag ett prov till, borde egentligen sitta och plugga nu. Men som vanligt är jag bäst på att spara allting till sista minuten. Duktigt Parvin. Duktigt. 

Den här månaden skulle jag då som sagt ha en shoppingfri månad. Yeah right. Det kallas bullshit! Jag kan inte låta bli att beställa kläder. Beställde en till klänning från nelly idag. Så fin!





¿En serio?





Pink Kitten


Alltså finns det något att säga?? Wow. Asami som äger den här äckligt underbara skogarderoben är helt besatt av Jeffrey Campbell. Det förstår jag. De snyggaste skorna är märkta med JC. Jag blir så otroligt avis!



the orange one






Jag <3 Silja Europa. Hittade den här underbara kuvertväskan ombord i deras butik. Den är egentligen orangare och bilden ger ingen rättvisa. Den här underbara skapelsen kostade bara 15€. Den kombinerat med vita plagg är vad jag ska göra. Kommer bättre bild så småningom.



Your very first kiss was your first kiss goodbye







spellsjewellery

Håret. Väskan. Kläderna. Fjädrarna. Rummet. Helt fantastiskt.
Kan inte mitt hår bli långt nu!



You're full of beans, you're in your teens








Jag blev helt överlycklig när jag såg dom hänga i ett hörn i H&M butiken. Lyckan var stor när jag drog dom på och insåg att dom passade helt perfekt. Längtar så mycket tills hela kollektionen kommer ut.

THE PINK ONE




Ginatricot 19,90€

Ojoj va jag har sovit länge. Skönt var det. Men tyvärr vaknade jag inte upp till en solig och skön dag utan vädret vill nog helt klart att jag ska tillbringa min dag inomhus. Det är kanske bara bra eftersom jag har prov imorgon och jag kan nog sitta inne med mina böcker utan något vidare sug efter att få gå ut. Jag beställde den här väskan från Ginatricot på deras hemsida förra veckan, men tyvärr hände det inte så mycket. Jag fick inte väskan hem. Konstigt. Så när jag såg den inne på Gina i Åbo blev jag överlycklig. 

Ålänningar börjar påminna om kineser. Dom är överallt. Verkligen överallt! Uten på stan i Åbo träffade jag på mer än 20 ålänningar. Det kändes riktigt konstigt.



HOME SWEET HOME


Åhh vad jag hatar finlandsbåtarna. Tar så otroligt länge att komma hem. Men äntligen är jag hemma igen, fyfan va jobbig resa det har varit. Sömnlös och irriterad på alla finnar. Det bästa med resan var förstås allt fint jag fick med mig hem. Gud va jag är nöjd med allting jag hittade i Åbo! Jag fick med mig hem de virkade shortsen från H&M Conscious Collection. Känner mig som en lycklig unge. 

Men nus ka jag faktiskt sova. Måste upp tidigt imorgon, har så mycket att göra.

FLOPPY HAT




Inatt, om bara några timmar åker jag och min syster iväg med pappa till Åbo. Han ska köpa en ny bil, igen, och jag behöver lite smink. Sedan så var det typ 2 år sedan jag åkte iväg till fastlandet. Det är på tiden. Jag åker inte så ofta över dit för den jävla långa båtresan dödar mig. Tungt att åka båt i 9 timmar t/r. Ett måste i Åbo är att hitta en floppy hatt. Måste ha!



FREE PEOPLE APRIL 2011



Sasha for Free People

I KNOW I LOOK HIGH BUT I'M JUST FREE DANCING









Hejsan finisar!! Åh va jag har sovigt dåligt inatt, har drömt så konstiga drömmar. Obehagligt. Jag har fått två H&M packet till posten som jag ska efter snart. Vet faktiskt inte vad packeten innehåller.. stabilt!