RANDOM



Jag hade nämligen lite tråkigt. Så varför inte bjuda på många fula bilder på mig (och min syster). Vi fick för oss att leka med kameran lite under tiden vi bar på bagarstugan. Vi var dom enda där med personalen som verkade ha roligt åt oss.



GONNA BE HEAD THE KING



Skjorta - Emmaus    Shorts - BikBok    Skor - Jeffrey Campbell    Väska - Minns inte    Jacka - BikBok    Läppstift - MUS


Biologi prov imorgon men jag har verkligen inte ork att plugga. Känner att böckerna ser väldigt olockande ut. Nåja, jag ska inte gnälla.. har ju bara nästa vecka kvar i skolan sen är jag ledig fram till student dimensionen i Juni, lycka!



DETAILS






NEW IN





Skjorta & Kavaj   -   Emmaus

WWell kavajen ser lite ut som kavaj-från-mormors-garderob men jag har planer på att göra om den lite. Jag dog för färgen, så snyggt! Skjorta däremot är gjord av världens skönaste tyg, så mjuk. Och jag älskar dom tre elefanterna på den.



YESTERDAYS



Kofta -Emmaus    Topp - Portugal   Shorts - Bik Bok   Skor - Jeffrey campbell


Nu iväg på fika med syster, Shalom!

I DONT KNOW WHERE TO GO





Armband till pannsmycke, indeed! Ett av mina bästa fynd. Jag köpte det som armband och lät min fantasi ta över, wips så blev det ett pannsmycket (eller vad det nu än heter).



ABBEY LEE KERSHAW





photographed by Hedi Slimane 


WILDFOX


PLAY SOME KIND OF NEW SOUND









Det är inte bara gröna naglar som faller mig i smaken just nu utan också gröna läppar. Det är så snyggt!! Jag äger inte ett grönt läppstift, än, så jag fick låta fantasin ta över. Det fick bli grön ögonskugga med lite matt läppglans. Vad tycks?

Jag ska försöka hitta ett läppstift som motsvarar det jag har i tankarna. Det blir nog inte så lätt.

CROCHET






Äntligen!! Jag har inte kunnat blogga sen igår, riktigt irriterande! Men nu så ska det nog inte vara problem, hoppas jag! Jag beställde just ett par nya skor. Längtar helt sjukt mycket efter dom nu, kommer upp bild sen när jag har fått hem dom.

Igår rotade jag i min garderob och hittade min fin fina virkade topp från Portugal som jag köpte i somras. Kan inte förstå hur jag har glömt bort att jag äger den! Som ni även ser kör jag på gröna naglar nu, så fint! Den jag använder mig av är väldigt ljus och jag är riktigt sugen på en mörkare, ska se vad Mariehamn har att bjuda på.

På tal om något annat, jag la just in en bloggsvar-låda i menyn till höger. Så nu kan ni ställa frågor som ni vill ha svar på när som helst. 



EXACERBATION


Hejsan! Jag är så irriterad på den här jävla blogg jäveln! Jag har nu i 3 timmar försökt SKRIVA inlägg med bilder i men det går inte, bilderna kommer inte upp.. Så jävla irriterande! Är det bara jag som liter eller?? 
Ähh, jag får försöka igen lite senare helt enkelt. Tänkte nämligen visa upp bilder på det jag fick med mig hem från Emmaus idag.

Nu ska jag i alla fall ta tag i mitt prov som jag har imorgon. Som tur har jag riktigt lätt för religion så det kommer att gå undan fort.

VOGUE PARIS APRIL 2011









Gisele Bündchen i Vogue Paris, otroligt snygg som vanligt! Jag blir så sugen på sommar nu när jag ser bilderna. Men tyvärr snöar det ute... jag blir ju deprimerad av att titta ut!! Jävla snö!

Jag och mamma var på stan tidigare idag och shoppade lite, ja tänk, man kan tydligen "shoppa" här på Åland. Jag fyndade lite till på Emmaus. Dom får in så mycket bra nu för tiden, I like!



/IN NEED OF


Hur kan jag ha missat den här ursnygga klänningen från Nelly?!! Tur att jag får lön nu på fredag så jag kan klicka hem den. Jag ska nog ha den i svart också. Som ni märker går det inte så bra med att vara sparsam... Jag väljer att skylla på våren, man blir ju så shoppingsugen!!

Klockan är snart 1 på natten och jag är typiskt nog otroligt pigg. Jag känner på mig att jag inte kommer kunna somna på flera timmar.. kan ju lika gärna städa mitt rum.



c o r a l - c o l o r e d



random märke, hittad i random butik


Jag har fått en älska-nagellack period. Vill byta färg varje dag. Fortsätter det så här kommer jag inom kort tid att gå i konkurs på grund av inköp av aceton!

TICK TOCK ON THE CLOCK

Jävla fail dag!!! Jag kunde inte sova inatt och imorse.. så jobbigt! Jag somnade först runt 10 tiden och tänkte att jag skulle vakna 11 för att åka till skolan. Gissa om jag lyckades? Well well inte riktigt, jag vaknade först kl 3 av att mamma kommer in och frågar vad jag gör hemma.

Annars då? Snart ska jag iväg mot stan för att klöpa lite tyg, har lust att sy ikväll. Vet inte vad jag ska sy än men inte ska det vara problem, jag kommer nog på något fint!



SÖNDAG SUNDAY DOMINGO


Vilken dag, jag har verkligen gjort inget idag! Eller jo, jag har varit duktig på att sova bort i princip hela dagen. Jag som skulle vakna tidigt och göra så mycket... lyckat!! 
Nu ska jag sätta mig ner i sängen med min bok och lite te. Ha en trevlig söndagskväll.



VOGUE UK APRIL - KATE WINSLET



Wow, är allt jag kan säga. Personen på omslaget av Vogue UK är nästan oigenkännbar. Det är naturligtvis Kate Winslet som ser helt fantastisk ut med henne nya utseende och nya peroxid pixie frisyr. Hennes naturliga make up och enkla kläder får henne att se ung och fräsch ut. Jag älskar kombinationen av hennes blonda hår och mörka ögonbryn, du ser otroligt ut!

A LA DISCOTHEQUE



Kvällens sista inlägg, jag måste börja åka iväg på jobb nu. Jag måste vara där om 30 min men sitter fortfarande här i soffan och chillar. Orkar verkligen inte röra på mig... jag slutar högst antagligen sent som fan, runt 5 tiden. Hoppas inte det är så mycket folk ute för att festa ikväll.

Nej men nu ska jag klä på mig, ha det bäst!
Shalom.

NAIL POLISH



Stundens favorit nagellack, från Zic Zac. Speciell färg, vet inte om jag ska kalla det orange eller mörkgult.

++ ++

Kavaj - Emmaus     Klänning - BikBok    Skor - H&M     Väska - Loppis    Klocka - Ur&Guld    Läppstift - "Dare", Make up Store

Såja, äntligen har jag lite tid att blogga. Jag har för det första sovit bort hela dagen, sen när jag vaknade insåg jag att jag borde känna mig stressad. Jag hade nämligen så mycket att göra idag. Och snart ska jag på jobb igen, inte mysigt.. Jag vill så gärna sitta hemma på soffa med lite godis i famnen och bara ta det lungt.

I'M DONE



Jag kom just hem från 6 timmars vistelse i skolans gympasal. Herre gud va trött och sliten jag är! Jag har så ont i handen av att ha skrivit så mycket. Men det gick bra (hoppas jag) och nu har jag inte flera skrivningar kvar. Jippi!! Vi började provet klockan 9 på morgonen och man får gå tidigast klockan 12 och senast 3, beroende på om man är en av dom som har rätt till extra tid. Anyway, det jag vill komma till är att jag absolut inte fattar hur vissa hinner skriva ett studentprov, realprov, på 3 timmar!? Själv vill jag ta det lungt med skrivandet, äta lite och skriva lite, sen äta lite till... Jag måste verkligen tänka om 2 gånger på allt jag skriver ner och vill absolut inte stressa men vissa kladdar ner allt va det har på pappret och är klara sen... Hur gör ni?
Hur som helst, nu är jag klar!! Jag tänkte hoppa in i duschen och senare tänker jag visa upp min vita kavaj på. Ha det bäst!

Shalom.

FREE PEOPLE





ESSENTIALS




I början av veckan hittade jag bästa fyndet på länge, min vita kavaj. Trots att jag redan har en ursnygg vit kavaj kunde jag inte låta bli att klicka hem den där godingen när jag såg den uppe på H&M:s sida. Kavajen är lite extra ursnygg när den är något längre fram än bak. Lovely.

Första inlägget för idag, hur kommer det sig? Jo, dagen har gått åt att plugga plugga plugga. Jag har min sista studentskrivning imorgon (samhälla) och som jag redan har sagt ska jag ha bra resultat! Det är egentligen extra prov, jag är klar med alla mina obligatoriska skrivningar. Jag vill ha bra i provet eftersom min lärare har så höga förväntningar på mig och jag vill absolut inte göra honom besviken. Nu ska jag iväg och handla hög med godis och annat gott inför morgondagens 6 timmars vistelse i gymnastiksalen. 



TOUDILOU!

Bä, bä, vita lamm, har du någon ull? Ja, ja, kära barn, jag har säcken full. Helgdagsrock åt far och söndagskjol åt mor och två par strumpor åt lille, lille bror.

Det är vad jag har sjungit på hela dagen och det resulterade i att jag nu hatar den här låten. Ja, nu undrar ni säkert varför jag har gjort det men jag kan ju redan påpeka att jag inte gjorde det frivilligt. Jag har nämligen varit barnvakt till min 3 åriga brorson som älskar den barnvisan och han kan lyssna på den om och om igen i flera timmar utan att tröttna. Well, därför har jag inte haft tid att sätta mig vid datorn idag.

Förutom barnvisor har jag bakat bröd med min brorson, great success! Jag älskar att baka men tyvärr händer det inte så ofta nu för tiden... Nu är det dags att sjunka ner i mina samhälla böcker, jag ska fan i mig ha skit bra resultat i skrivningen på fredag

WILD IN THE STREETS




Tänkte bara säga godnatt för nu ska jag försöka sova lite. Jag lär nog inte somna på ett tag eftersom jag är så pigg + många tankar som snurrar runt i huvudet på mig. Det är mycket roligt som väntar mig nu under våren men jag kan inte låta bli att stressa i onödan. Sedan har jag flyttplaner angående sommaren som jag måste pyssla med. Ojoj det är mycket som ska göras när det gäller den fronten, flyttar trots allt till en annan kontinent. Jag är ju så nervös och glad, will be awesome!!






CHANGING THE FACE

Poncho - Emmaus     Kläning - BikBok     Skor - Nelly     


Idag hade jag min nya, varma och sköna, poncho från Emmaus för bara 5€. Jag älskar den! På tal om något annat, igår firade vi nyår, de ni! Nä men som ni redan vet så är jag från Iran och då firar man nyår under våren eftersom det är då allt 'föds' på nytt. Liksom våren kommer, allting blommar på nytt, djuren kommer fram.. ja and so on. Med andra ord får jag paketer vid två tillfällen! (lycklig)


Nä men om man skulle sätta sig ner och göra biologi uppgiften som ska vara inlämnad imorgon... damn it! Jag hatar biologi. 



M A C H E R I E

Titta vad jag har fyndad i mammas garderob! Underbara läppstift. Annars då? Hur är det med er? Jag vet inte vad det är för fel på mig idag, jag är överdrivet glad och lycklig men jag vet inte varför. Det har ju inte hänt något speciellt alls.. Anyway, inte ska man klaga. 

Jag har helt tappat bort tidsuppfattningen nu när det är så ljust ute. Jag trodde nämligen att klockan var 5 och sen när jag tittade efter märkte jag att den redan var 7, och det är fortfarande ljust ute. Insane!
Men inte ska man klaga, jag blir helt pirrig nu när snön smälter bort och våren börjar smyga sig fram.






OH MAMA MAMA MAMA

Godmorgon på er! Gud vilken härlig känsla att inte behöva vakna till en väldigt irriterande väckarklocka utan bara ha möjligheten att vakna själv. Jag börjar nämligen kl 12 idag, Woop Woop!


Hursom, jag har segat framför TV:n i 2 timmar med mamma och världens godaste frukost, tack mamma. Men nu måste jag börja göra mig iordning inför skolan. Om jag hinner så tänker jag vara 'duktig flicka' igen på min fina cykel. 



Att vakna upp till Rihannas man down gör mig alltid lika pigg



c h r i s t i n e c e n t e n e r a

Den här människan har helt underbar stil, Underbar. Jag skulle mer än gärna vilja bosätta mig i hennes garderob.

++ ++ ++

Hejsan finisar! Hur mår ni idag? Jag börjar bli bättre, har inte feber längre men jag känner mig fortfarande riktigt trött i kroppen. Jag känner mig lite extra duktig idag, stannade 2 timmar extra i skolan för att få lite läxor gjort. (som jag inte skulle ens röra vid hemma)

Något annat jag känner mig extra duktig över är att jag cyklade till skolan imorse. Det var så skönt att cykla i värmande solen, synd att det blåste lite. Efter skolan fick jag för mig att gå en second hand-runda. Efter 2 timmar på stan var det dags att cykla hem med den stor kasse på pakethållaren. Kavajen på bilden fyndade jag på Emmaus för bara 8€, det kallas lycka mina vänner!


METALLIC

Ooh vilken dag! Jag är helt slut utan att ha gjort något + att jag är sjuk. Jävlar va den här förkylningen ska hålla i sig. Ena dagen mår jag bra andra dagen har jag feber, blir tokig!

En av vårens trender är som ni redan vet metalliska färger. Än så länge har jag inte hitta snygga plagg med dom tonerna men därmot har jag hittat det bästa nagellacket från Depend. Love it!

Nu måste jag börja göra mig iordning, jag ska nämligen på jobb ikväll och jag känner mig verkligen inte sugen på att jobba. Hoppas att ingen är festsugen ikväll så slipper jag anstränga mig så mycket på jobbet.



BRICK COLORED JUMPSUIT

Hörrni att..de där med att spara pengar och inte shoppa går inte riktigt så bra just nu. Jag kunde nämligen inte låta bli att klicka hem den här underbara jumpsuiten från H&M. Det var helt omöjligt för mig att låta bli... För det första är färgen underbar och sen så är den extra snygg med vida ben. Perfekt köp inför våren!



THESE DAYS

Shorts (byxdress) - H&M      Tröja - Gina Tricot      Skor - Bianco


Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och lägga mig i tid för en gångs skull. Klockan är egentligen bara 10 men jag måste upp tidigt imorgon eftersom jag har skrivning och jag känner att jag behöver sova ut.
Ha en trevlig kväll!



DO SOMETHING DIFFERENT, BUY ORANGE SHOES!


Det ständiga suget efter nya skor! Vad är det med mig, jag får inte nog, vill ha mer mer MER. Skor i alla färger! 
Min mamma brukar irritera sig otroligt mycket på mig varje gång jag kommer hem med ett par nya skor. Varje gång frågar hon om det inte räcker nu, hehe! Jag ger henne förstås samma svar varje gång - Nej jag får inte nog, jag vill äga flera hundra par.

Och nu känner jag hur min kropp skriker efter dessa fantastiska skorna från Vivistyle.



SATISFACTION

next


Toudilou bananas! Jag kom just hem och som vanligt har jag fullt upp. Imorgon har jag min engelska studentskrivning, del 2. Hoppas det går bra. Nästa vecka på fredag har jag samhälla skrivningen och sen mina kära läsare är jag klar med skolan. Lycka! 

Förresten, jag håller på och gör en likadan väska som min gula fast den här ska vara blå, jag kommer nog att göra många färggranna väskor framöver. För det första, dom blir skit snygga och sedan så blir det så billigt. Och det är alltid lite speciellare när man gör dom själv.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Det kommer upp bilder på dagens och gårdagens kläder..
Shalom!






white and perfect




Just när jag satt och räknade fysik för fullt slog det mig att jag inte äger en vit kavaj !? Hur har jag kunnat missa det, kanske för mycket av allt annat som tar upp plats i tankarna. Men nu ska jag ta tag i saken och hitta den perfekta vita kavajen.



LACE LAYERED SHORTS

Jag hittade just ett par Jag-Måste-Ha shorts från stylebymarina. Vackert! Just nu är det inte läge att vara snål och sparsam känner jag, tror inte jag kan låta bli att beställa hem dom.

Nu ska jag återvända till min bok, Shalom!



YELLOW YELLOW YELLOW


Hola hola!! Jag hinner hastigt göra ett inlägg innan jag tänker sjunka ner i min fysikbok. Idag fick jag för mig att använda min nya gula väska som jag har gjort själv. Jag valde att göra den lite större, då kan jag nämligen ha mina böcker i till skolan. Jag håller faktiskt på och gör en mindre eftersom jag hade mycket tyg över. Om ni vill så kan jag göra ett inlägg om hur jag gör väskan. Inte för att det är så svårt alls...

Idag har jag även hållt på och fyllt i massor med papper angående USA resan, hatar sånt. Misstänker att jag är lite sent ute med att fixa tillståndet, men om jag har lite tur på min sida så ska det nog lösa sig (som jag sällan har när jag reser...) Tur att jag har bokat biljetter som går att omboka utan extra kostnader!





BAD HAIR DAY? WEAR A TURBAN !





Psst! Ni har väl inte missat att Gina har fått in två riktigt snygga turbaner för 79kr styck. Tänk va en turban är praktiskt, har man en dålig hårdag är det bara att dra den över huvudet.

Jag hatar att behöva snåla och spara pengar, men jag är illa tvungen. Ska jag till NY får jag inte inhandla något alls. Men jag får se det från den ljusa sidan, jag kommer ju att få shoppa där.



LUST FOR LIFE

Åh va jag blir sugen på likadana brillor. Jag tror även att det är på tiden att göra min första tatuering som jag har funderat på i 2 år nu.



NEW YORK



Hög tid att avslöja, den 24 April åker jag till New York för att hälsa på min fina vän Sofia som för tillfället bor och jobbar där som au pair. Jag ska bo med henne och hennes familj i 2 veckor. Kan ni fatta känslan? Jag längtar så mycket. Att åka till NY är mångas dröm, även in. Jag ser så framemot att åka dit, spendera 2 veckor med Sofia som jag har saknat så otroligt mycket. Oj oj vad kul vi kommer att ha.


Som ni säkert kan klura ut kommer jag att shoppa extremt mycket, jag tänker bo i Forever 21 butiken! Tyvärr är det mycket som skall göras före man får komma in i landet, som ni vet är det inte så lätt.



H&M MAGAZINE SPRING 2011


Kan det inte bli 14 april nu snart? Jag får en stor känsla av abstinensbesvär, vill ha NU!
Jag känner även av en enorm, obeskrivlig, längtan efter sommaren när jag ser dom här bilderna. Vill kunna gå ut utan att behöva ha tjock jacka på mig. Tur att det är vår snart. 



TOUCH-AND-GO

Helt underbara skor! Jag är så sugen på att köpa dom, men jag måste välja mellan zara skorna eller dom här två. Jag har beslutsångest. Zara skorna som pappa skulle köpa i Åbo fanns inte kvar, fattar inte hur dom kan gå åt så fort. Jag ringde till Zara på drottninggatan och frågade om det var möjligt att lägga undan ett par i 37 tills på tisdag men hon sa att det inte behövdes eftersom dom hade flera par kvar. Nu är frågan, ska jag ha dom här två från Nelly eller svata pumpsen från Zara.. hmm


Igår fick jag min väska klar, den blev riktigt bra! Jag kanske visar upp den senare ikväll om jag hinner, jag måste nämligen plugga på mitt fysikprov som jag har imorgon. Det är förstås mindre kul.



CHANEL


SUEDE BY ZARA

Perfektion är ordet! Och snart är dom mina, hoppas att dom finns kvar i min storlek. Min pappa är nämligen i Åbo idag och skulle köpa dom till mig, gissa om jag är överlycklig. 



LOST IN A SEA OF SHOES






Theblondesalad 

Underbart!!

GOLDRING






Frida Fahrman

Idag skuller jag mer än gärna vilja ha en H&M butik nära mig. Den perfekta guldringen för håret finns där just nu. Frida Fahrman har var lite smartare, hon köpte även armband för att använda till en knocka. Snyggt!!


THE STREET


SHOES BY NELLY






Skåda mina nya älsklingar från Nelly! Måste tyvärr vänta ett bra tag innan jag kan börja använda dom, annars lär dom nog inte vara lika snygga efter allt snö och slask ute på vägarna.

Snart kommer Pernilla efter mig, vi ska till Nicoles "jag-vill-tömma-min-garderob" kväll. Få se om jag hittar något fint. Vi hörs senare ikväll, Shalom!

MINIMALISM


/IN NEED OF


THE BEAUTIFUL & THE DAMNED

 

 

 


EXPERIMENT

Det här är allting jag behöver för att göra det som kommer att bli min nya favorit i min garderob. Jag hinner säkert visa upp resultatet senare ikväll.



THIS LEFT FEELS RIGHT

Kavaj - H&M   Blus - Bik Bok   Shorts - Bik Bok  Skor - Zic Zac


Här har ni bättre bilder på dagens outfit. Det var förstås meningen att jag skulle visa upp något liknande igår kväll men jag hatar att ta bilder med blixt och utan blixt på kvällen ser man i princip inget eller så blir det dåligt ljus.
Jag tänkte egentligen satsa på något mer färggrant men sen ångrade jag mig. Får ta det lite lungt med för starka färger i början tills man vänjer sig.
Jag fick med mig hem plast från stan och några meter tyg i skrikiga färger, åh va jag ska klippa och klistra hela kvällen!

SMILE AS BEST AS YOU CAN

Goddag alla fina!! Jag är på så bra humör idag, känner mig utvila och glag. Som ni kanske ser på bilden färgade jag mitt hår igår, var så trött på den solblekta färgen! Så nu får det vara en ask brun färg framöver.
Nu ska jag in till stan för att träffa upp Nicole för en fika, ska även försöka komma ihåg att inhandla genomskinlig plast, jag ska nämligen experimentera lite senare ikväll.

AFFORDABLE LUXURY BY EWA LARSSON FOR LINDEX

Den 27 april tänker jag sitta framför datorn tidigt på morgonen för att få hem dessa underbar skapelser.'

FASHIONLOVE

Fashionlove i Venezia from Ulrikke Lund on Vimeo.


COLOR-BLOCKING

Våren skriker färger, starka basfärger och gärna missmatchade med varandra. Nu ska jag rota igenom min garderob och se vad jag hittar. Återkommer med en outfit senare ikväll.

BANG YOUR HEAD

God morgon! Jag sov 12 timmar inatt, otroligt skönt! Känner mig helt utvilad nu. Jag ska käka något och sen börja åka mot skolan, jag har bara 2 lektioner så det känns superskönt. Eftersom jag gick och la mig redan runt 9 tiden igår missade jag otroligt mycket plugg att göra som jag måste ta tag i idag. Snart är det även tid för min sista studentskrivning, skönt att det är över sen!
Nu kallar en god frukost med mamma på mig!

MI SAY WAH MAN DOWN

Kavaj-H&M   Skjorta-Kappahl  Shorts-Gina Tricot  Skor-H&M (lånade)
Jag gick på stan lite med Anna efter skolan i vänta på bussen och då såg jag den här ursnygga skjortan på Kappahl. Jag kunde verkligen inte låta bli att köpa den. Som tur var den inte så dyr, ca 20€.

ISABEL MARANT


7 MARS 2011




Goddag alla fina! Hur står det till? Själv befinner jag mig i skolan just nu och sitter på min sista IT lektion för dagen. Jag älskar måndagar, eftersom jag börjar kl 12 och slutar halv 2. Kan det bli skönare?? Snart ska jag ner på stan för att inhandla lite tyg, jag ska nämligen sätta mig framför symaskinen igen ikväll.

Klänningen på bilden ska bli min inom väldigt kort tid!


TONOS MÁS CLAROS

Det är inte alla dagar jag känner mig fotogenisk nog för att orka leka med kameran. Planerna för ikväll var att jag skulle hänga med några kompisar ut och dansa hela natten, men kvällen närmade sig och jag blev segare och segare. Kände att jag inte alls orkade göra något ikväll så jag stannade hemma istället. Så skönt att bara chilla hemma och ta det lugnt.
Jag var och toppade mitt hår förra veckan, se vad kort det är. Men jag var mer eller mindre tvungen. Topparna var helt slitna och gick bara av. Nu tänker jag trycka i mig 1 kg morötter för att mitt hår ska växa ut och bli lika långt som förut.

COFFEE WITH MY SISTER

Mysig dag har jag spenderat med min syster på stan. Vi åkte in till stan för att kolla i butikerna och sedan så fikade vi även på Timjan. Sedan så kikade vi lite mer på stan men det blåste så mycket så vi åkte hem innan vi började frysa i bitar.

TODAY'S OUTFIT


ZARA ONLINE




Jag antar att det inte finns så många där ute som inte tycker om affärskedjan Zara. Jag har alltid varit lite små sur över att det inte har varit möjligt att beställa online från Zara. Fast nu har man ändrat på det, som tur är. Från och med den 3:e mars har det varit möjligt att beställa hem till Sverige. Däremot gäller det här inte Finland och det suger ju förstås väldigt mycket för oss finnar. Men högst antagligen känner vi ålänningar någon i swe som kan ta emot våra paketer med öppna armar. Jag vet i alla fall att några av minna vänner kommer att få lida av mina paket därifrån framöver.

Jag är extra glad över detta eftersom jag inte är en av alla som älskar att besöka Zaras butiker. Jag blir helt yr och kan inte hitta något, det är för mycket folk oavsätt vilken dag man än åker dit (pratar om Drottninggatan) och alla kläder ligger huller om buller på varandra. Däremot får man sitta och kolla i lugn och ro när man shoppar online. I like!



OSCARS 2011 DRESSES

Min stora favorit från kvällen var Camilla Alves i en svart princess-liknande Kaufman Franco klänning. Urringning är extremt sexigt. Jag älskar kontrasten mellan den sexiga övredelen och den konservativa men ändå dramatiska puffiga kjolen.




Mila Kunis i en Elie Saab Couture klänning med spetsdetaljer och den fina lila färgen var en va dom snyggaste på röda mattan. Det var den estniska modellen Karmen Redaru som också bar den här klänning på Elie saabs show. Otrolig klänning.
Cate Blanchett i sin Givenchy klänning föll mig inte riktigt i smaken som helhet men däremot blev jag helt kär i detaljerna. Speciellt ryggdetaljen som är helt otrolig. Well done!

I PULLED OUT THAT GUN

Jag var på spinning i en timme tidigare ikväll och det gick nog helt okey. Fast mot slutet kände jag att alla mina benmuskler höll på att gå av. Och fan vad det tog på rumpan!! 

Nu tänker jag faktiskt breda ut mig i soffan och chilla framför Tv:n med mamma. Jag måste även få lite läxor gjort men frågan är om jag har motivation.

DRESS IN WHITE

Vårens vita trend tilltalar mig helt upp och ner, in och ut! Jag älskar vita kläder, tycker att det sitter riktigt bra på mig när jag är lite mörkare också. Man ser helt klart många vita tendenser hos de stora designerna. Kollektionen som faller mig mest i smaken är helt klart Dolce & Gabbanas romantiska vår kollektion.



THE ROW FALL 2011




Huvudvärk, huvudvärk + mycket förkylning... Typiskt nog är jag sjuk igen, men jag orkar inte klaga för det är vår snart och det gör mig riktigt glad! Just nu sitter jag i skolan och väntar på sista lektionen för idag. Jag har haft håltimmar sen klockan 12 och nu kvart i 3 har jag en lektion. Känns så meningstlös, man blir så sugen på att bara skippa den här sista lektionen och åka hem.

Senare ikväll ska jag sätta mig på en spinningscykel efter många veckors uppehåll, få se hur det går ;)


LET'S TRY SOMETHING NEW

Varför ny blogg? Jag hade tröttnat på min andra blogg. Kände att jag ville börja om med något nytt och fräscht. Jag valde namnet a go go dream som är en av mina favorit drinkar och förstås för att jag tycker att det låter bra. Jag hoppas i alla fall att alla mina fina läsaren från förra bloggen hittar hit, och även nya. Now, let's get started!

ASTRAL PLANE CHOKER

maniamani.com


Skulle inte sitta helt fel runt halsen. Dock är inte priset så budget-vänligt, 380$.

ONCE

Jag känner att jag måste införskaffa liknande strumpbyxor genast! Speciellt nu när det börjar bli varmare kan man använda dom utan att behöva frysa till isstaty.

BY CELINA

Ring och ear cuffs från ByCelina. Ringen är något att dö för!

VOALA!

Det var flera av er som ville se min klänning framifrån. Here it is! Eftersom ryggen var så speciell och naken valde jag att hålla det väldigt simpelt, annars skulle det bli för mycket.

MY NEW FAVORITE BAG

Kom på att jag har helt glömt bort att visa bild på min nya älskling. Hittade den på Kappahl, konstigt nog.. Som jag även sa till Anna igår när vi var där kan dom få till det ibland. Oftast har dom riktigt fula saker och sällan kläder för ungdomar utan mest för 30+ damer. Men som sagt ibland är dom skillade nog och får till det. Kappahl i Sverige och fasta Finland brukar ha riktigt snygga kläder men typiskt nog väljer Åland att ta in de fulaste...

COLORIDO

Under tiden jag städade hittade jag min klocka som jag trodde jag hade tappat bort. Jag tycker att den är hur cool som helst med alla färgglada smilisar! Äntligen blev jag klar med städandet, det var krävande men å andra sidan tycker jag om att städa (ibland!)

ONE MORE


THE DRESS

Hej hopp! Tänke hastigt visa några bilder på klänningen jag hade på mig på min karonka bal. Visst är den LOVELY? Jag sydde den helt själv. Jag hade min klänning sen förra året men ville inte ha samma klänning. Det var nog inte ens planerat att jag skulle gå på karonkan i år alls. Eftersom jag var förra året med min vänner. Jag går ju på 4 år, i och med det har jag möjlighet att gå två gånger. Som jag sa så tänkte jag inte alls gå i år, men då påminde Nico mig om att jag hade lovat han för ett år sedan att jag skulle gå med han. Då fanns det inte så mycket att göra. Men jag ville inte ha samma klänning och det var för sent att beställa hem en via internet. Och jag hade inte lust att betala 400 euro för att få en klänning uppsydd.
Jag satt mig framför min symaskin och började sy. Använde mig inte alls av mallar utan gjorde allt i princip på frihand. Det blev stressigt, eftersom jag älskar att skjuta upp saker. Och sen så får vi inte glömma att jag är en tidsoptimist. Som tur märkte ingen de små saker jag inte hann med. Jag blev så glad eftersom många frågade VAR JAG HADE KÖPT min klänning!
Mitt hår fick min fina vän Anna på KlippUpp fixa. Förra året hade jag värsta uppsättningen som tog flera timmar att fixa, så i år ville jag ha något mycket mer simpelt. Jag ville se ganska grekiskt ut och gav Anna möjligheten att göra vad hon än ville. Hur som helst, jag blev skit nöjd med allting! Speciellt smycket i pannan som jag kämpade med att få dit. Smycket är en armband, eller jag tror det, som jag köpte på Emmaus. Vad tycker ni?
(Jag har en bra nyhet för alla läsare, jag tänker börja blogga igen.)