MA CHÉRIE






03:34 på morgonen och jag kan fortfarande inte sova... det är inte okey! Jag har helt och hållet vänt på mitt dygnsrytm dom senaste dagarna. Somnar när alla vaknar och vaknar i princip när alla går och lägger sig. Så illa är det kanske inte, men nästan.

Så vad gör jag när jag har tråkigt halv 4 på morgonen, jo jag sminkar mig själv. Så har det varit i många år. Så fort jag får lite tråkigt sätter jag mig framför spegeln och sminkar mig. Ganska underhållande. Jag tror faktiskt det är tack vare dom här stunderna jag är så pass bra på att sminka.

Nåja, nu tänker jag koka mig lite mjölk och se på en bra serie. Förhoppningsvis somnar jag så småningom. Jag ska nämligen upp ganska tidigt imorgon, hur det nu än ska gå till...



NIA & LOW CLARA







Igår fick jag hem två par eferlängtade skor från Nelly. Konstigt nog tog det inte alls länge den här gången. Vanligtvis brukar det ta minst en vecka att få hem paket från Nelly men nu dom senaste gångerna har det bara tagit några få dagar. Nåja, det gillar vi! Igår var jag även på stan och shoppade lite. Hittade bland annat världens finaste och gosigare tröjor på Kappahl, tänkte visa upp dem senare.

Nu ska jag däremot vara en duktig dotter och baka bullar till mamma innan hon kommer hem från jobbet. Ha det bäst!

P.s Idag skulle jag egentligen befinna mig i Tarifa för att surfa och chilla där i en vecka. Men tyvärr var jag tvungen att avboka resa på grund av vissa problem. Nu i efterhand när jag vet hur bra dom har det där nere i Spanien blir jag bara sur på mig själv för att jag avbokade resan. Jag känner att jag behöver sol och värme innan jag blir helt knäpp...

WHERE I LIVE



















Jag tänkte låta er ta del av några bilder från mitt rum. Älskar mitt rum nu som det är, speciellt hyllorna med mina favorit skor framme. Jag måste däremot få upp flera hyllor eftersom alla mina skor inte får plats. Vad tycker ni?


AGAIN






Yes, nu tänker jag börja blogga igen! Jag har nämligen gott om tid just nu när jag inte jobbar och känner även att jag har saknat att blogga. Nästa vecka får ni följa med mig till Tarifa, Spanien. Jag ska spendera en vecka där för att kitesurfa. Yes, jag har börjat med kitesurfing sen en månad tillbaks så jag är inte så duktig på det men det går faktiskt framåt. Nu ska jag fortsätta titta på mina serier och förhoppningsvis somna innan det blir ljust ute.