LOVE LOVE LOVE

hei you!! Hur är det med er idag? med mig är det i alla fall superbra! jag har jobbat idag, 7 timmar gick ganska fort för att vara en söndag. vanligtvis brukar det inte komma så mycket folk på en söndag men idag hann jag inte ens äta lunch för att det var så mycket folk. roligt. jag är den person som älskar att köpa skor (som ni redan vet), men nu för tiden tycker jag det är minst lika roligt att sälja skor. att hjälpa folk att hitta skor som passar dem och som de tycker är snygga gör mig glad. jag blir superglad varje gång dom går ut med ett leende på läpparna och ett par nya skor i handen!

gårdagen spenderades med min vän Sofia i Stockholm. det var inte shopping som stod längst upp på listan. utan vi skulle bara spendera en mysig dag i staden tillsammans. det lyckades vi bra med. vi hittade ett café i gamla stan, Kaffekoppen, som var så sjukt mysigt att vi inte kunde gå därifrån. där satt vi i tre timmar och bara njöt av deras goda mat och fantastiska bakverk.

det blev även lite shopping. ovanligt lite för att vara jag. jag fick i alla fall med mig hem det viktigaste, ett par skor som jag länge velat ha. bild kommer inom kort. inne på Zara såg jag dom här skorna och ville gråta lite. så snygga. men rätt så dyra. jag tror jag nöjer mig med att bara titta på dem. än så länge..

G O L D I S H

gold

guldiga pants från H&M. sjukt snygga. vill ha.

D E N I M

Denim Med Denim

matcha denim med denim för en trendrätt jeanslook! jag tycker faktiskt inte att det är så lätt alla gånger. det kan kännas för mycket. tills man vänjer sig.


inatt sov jag mer än 14 timmar. yes 14 timmar! men det behövdes. har fått en envis förkylning som inte ger med sig. och igår när jag kom hem från jobbet, kände jag mig helt förstörd. men nu efter 14 timmars sömn känner jag mig som en ny människa!



W A N T

Mintgrönt

1. Skor - Topshop  2. Byxor - Cubus  3. Väska - Romwe   4. Tröja - Filippa K/Nelly.com   5. Blus - Topshop   6. Nagellack - IsaDora

NITAR NITAR NITAR

chapnlle


nu på senaste har jag fått förkärlek för väskor. när jag förbjuder mig själv att köpa skor vill jag ha väskor. jag är konstig. eller bara en shoppingsugen kvinna!



BY ZARA

hur snygga är dom inte?! jag vill ha. verkligen vill ha.


i helgen var vi ut med brudarna. galen kväll. vin. räkor. mycket skratt. det kunde inte bli bättre! jag har varit ledig i fyra dagar nu. så skönt. man hinner verkligen göra saker.



HAIR DONUT









hejsan alla. slutade jobbet för ett tag sedan och sitter här i köket med sofia, dricker te och pratar om vår framtida resa. spännande. jag testade min donut idag, blev ganska slarvigt i brist på tid but I like it! det är snyggt och det går fort. trodde att det inte skulle funka med mitt hår som är så uppklippt, men det gick faktiskt riktigt bra!