studentklänning - check!!




Kolla in utväxten! Måste nog göra något åt saken... 


Oj va sent inlägg det här bli nu, antar att många av er ligger och sover nu. Jag kom hem från Stockholm för lite mer än 2 timmar sen, gud va trött jag är! Jag hade med mig min sjuka syster över till svenska sidan, rart av henne att följa med på jakt efter en klänning. Jag kan ju då berätta att jag har hittat mig en klänning som jag anser är helt perfekt. Det är kärlek vid första ögonkastet vi pratar om! Klänning från Acne blev det inget av. Efter att jag hittade min klänning kändes det ganska onödigt att ta sig till Acne butiken. Jag visar kanske bild på klänningen, eller så väntar jag med att visa den tills på lördag. Men nu ska jag faktiskst ta och sova, det gäller att stiga upp tidigt imorgon. Godnatt!




By Zara

Två par skor som mer än gärna får flytta in till mig. Kanske jag slår till imorgon när jag väl befinner mig i Stockholm. Jag borde inte, men frågan är om jag kan låta bli...



tattoologist







Tiden är inne! I över 2 år har jag funderat på samma motiv och nu känner jag mig helt säker på att jag vill tatuera in det. Jag har hört att det inte är så bra att tatuera sig under sommaren men jag bryr mig inte, vill verkligen göra det nu under sommaren. Jag är verkligen så taggad men å andra sidan lite rädd. Inte för smärtan utan jag är mer rädd för att jag högst antagligen kommer att tatuera mig flera gånger efter. Lär ju inte kunna stoppa mig själv...

Men nu mina fina ska jag se till att sova så jag kommer iväg imorgon. Vill ju förstås inte missa färjan över till Stockholm igen... Godnatt!!



Does the vibe make you feel alive?





Tjena! Vill inleda med att säga att den här dagen blev riktigt misslyckad. Jag skulle ju egentligen befinna mig i Stockholm nu, men det gick tyvärr inte så bra. Haha jag missade färjan imorse! Lyckat eller hur. Eftersom att jag inte kom iväg idag så måste jag åka imorgon, tur att man är ledig och kan åka som man vill.

Jag har varit duktig ikväll och lagat mat åt familjen, det händer inte så ofta nu för tiden. Det fick bli ungsbakad lax med pesto och pinjenötter, mums!! På tal om mat, sommaren är här och jag har fortfarande inte lyckats bli av med mina extra kilon som jag lyckades få under resan till Afrika. Efter studenten ska jag börja träna och äta vättigt mat, på riktigt! Kan ju inte fortsätta se ut som jag gör. Nu i alla fall blir det att äta mat och sedan ska jag ut på kvällspromenad med Steff.
Ha det så bra!


anni jürgenson






anni jürgenson


Är det bara jag som har haft problem med att blogga dom senaste dagarna? Tur att det funkar nu annars hade jag nog avslutat mitt konto här på blogg.se och kastat ut datorn genom fönstret på det. Jag borde egentligen ligga och sova nu eftersom jag åker till Stockholm imorgon bitti. Jag ska på jakt efter en studentklänning. Nu tror ni säkert att jag är helt galen som är så pass sent ute (studentdimission är på lördag), men jag har redan två klänningar här hemma fast som jag är så ångrade jag mig i sista minuten. Nya idér för en annan klänning började spöka i tankarna. Jag tänkte egentligen sy min studentklänning själv, men om jag skall vara helt ärlig så orkar jag inte, hehe! Jag vet inte vad det är för lathet som har tagit över mig.. Hoppas i alla fall att jag hittar klänningen jag vill ha imorgon. Egentligen har jag hittat den, men frågan är om den passar. Det är nämligen en ganska jobbig modell som passar få personer. 

Kolla bara va snygga ear cuffs, jag kunde inte låta bli att klicka hem två stycken!




Little Italy - Wall St






















Hoppas ni har haft en bra dag, min dag i alla fall har varit riktigt bra! Jag har egentligen inte gjort så mycket alls utan bara tagit det riktigt lugnt. Nu när jag inte har skola alls börjar jag märka att jag blir latare och latare för varje dag. Tur att man börjar jobba snart annars tar det nog inte så länge innan man går upp 20 kilo av att bara chilla hemma, hehe.

Nåja, när har ni flera bilder från NY. Little Italy var faktiskt en av mina favorit ställen under resan. Så fin brytning mot China Town med alla mysiga restauranger och snygga italienare. Haha! Eftersom jag älskade LI så mycket åkte vi dit igen min sista dag, då det spöregnade och vi blev genomblöta... Men fortfarande var det riktigt mysigt.

Jag tror faktiskt att det är på tiden att sova nu, klockan är för mycket och jag måste upp tidigt imorgon. Mycket att göra inför studenten. Godnatt!


In my rocketship, comin’ hoppin’ in Have the universe







Ugglor och fjädrar, kan det bli bättre kombination?! Jag köpte både halsbandet och linnet på Forever 21 i NY. Älskar den djupa ryggen på linnet!


smoking on kush, bottles on ice



Mitt humör är på topp idag! Vet egentligen inte varför, men klaga är det minsta jag gör. Går runt i huset och lyssnar på den här kick ass låten. Ajaj va den påminner om NY. Att festa där är något man måste göra före man dör, vilket nattliv säger jag bara! Gala människor. Jag blir så, så, sugen på att festa nu när jag lyssnar på den här låten, haha! Det som är härligt med NY är ju att man kan åka in till city vilken dag som helst för att festa. Det är alltid liv och folk ute på krogarna. Kan inte vänta tills jag flyttar dit nu i augusti!



CHINA TOWN



'










Godmorgon alla! Jag har varit vaken sen flera timmar tillbaka, bara legat i sängen och lyssnat på kick ass musik och kollat igenom alla bilder från NY. Här kommer några från våran dag i China Town, det kändes som om man var i Kina på riktigt! Det kryllade av kineser överallt. Det som var jobbigt var alla Louis Vuitton bag (uttal-kinesisk brytning) försäljare på gatan. Dom stod verkligen vid varje hörn och viskade "Louis Vuitton bag" i öra på en, obehagligt!! Jag blev så irriterad över att dom inte ens kunde uttala det rätt, så jag lovade Sofia att om någon skulle uttala det rätt så skulle jag köpa en väska. Men som ni kan ana så hände det aldrig.

Nu ska jag käka frukost med mamma, ha en fin dag så hörs vi senare!!


A king with no crown, king with no crown








Jag kan tänka mig att många har varit osäker på om jag verkligen överlevde flygresan hem eftersom det har varit riktigt dött här på bloggen. Varför har jag inte bloggat? Jo eftersom det är fört nu som jag har lyckats återhämta mig efter hemresan. Jag drabbades extremt mycket av jetlag. Tidigare har jag aldrig drabbats av jetlag och även när jag åkte till NY hände det inget. Men hemresan dödade mig, dygnsrytmen var helt på fel, jag kunde inte äta mat, mådde konstant illa och hade huvudvärk. Nu däremot känner jag mig som en människa igen!

Flygresan hem från NY gick ganska bra förutom att jag nästan inte alls slapp igenom säkerhetskontrollen på grund av två ringar som visade sig vara vapen... nåja, berättar om det vid ett senare tillfälle. Nu är det så att jag har fortfarande många bilder kvar att visa er från resan som kommer upp här på bloggen under veckan.

Angående skorna på bilden. Som ni redan vet är jag lite förälskad i just elektriskt blått och jag kunde förstås inte låta bil att köpa dom här snygga pumpsen. Höga, bekväma och snygga, kan det bli bättre?


I <3 Rain







Godmorgon alla där hemma i Norden! Jag och Sofia kom hem för inte så länge sen. Klockan är halv ett på natten här och vi borde egentligen ligga och sova nu eftersom jag åker hem imorgon och Sofia ska ju jobba på som vanligt. Men här ligger vi istället, pigga som fan och skrattar sönder oss!

Imorse, hur tidigt som helst åkte vi in till City för att spendera min sista dag inne i det fina. Vi hade otur som fan. Det spöregnade hela dagen/kvällen! Herre gud så mycket regn har jag nog inte varit med om någonsin. Det var översvämning på vägarna... Vi kände oss verkligen som blöta kattor. Misstänker att en väldigt otrevlig förkylning väntar mig imorgon.



Midtown - bryant park - 6th avenue























I lördags, innan vi åkte till Ailton hann vi se riktigt mycket. Först hängde vi i Midtown, shoppade lite och gjorde det ena och det andra. Sedan så gick vi via Bryant Park som ligger bakom Public Library. Gud va fint det är där! Där skulle jag lätt kunna sitta på morgonen och bara läsa en bok, det skär sig så fint mot allt buller i staden.

Efter Bryant Park gick vi längst med 6th avenue. Vägen var avstängt för trafiken eftersom det var marknad där som dom har varje lördag. Så härligt! Jag fyndade två hattar, billigt. Lyckad dag! Nu är klockan 20 i tre på natten och jag måste verkligen tvinga mig själv att sova. Vi ska nämligen upp klockan 8 och åka in till city tidigt för att hinna med allt. Godnatt!




BY Hennes & Mauritz


Klickade mig just in på HM:s hemsida och fick syn på dom här godbitarna. Hur snygga är dom inte?! Jag klickade förstås hem både de silvriga och de guldiga. 7,95 euro per par kostar dom bara!


Niki Beach









Några dåliga bilder från Lördagens extremt roliga fest. Vi var ganska dåliga med kameran under hela kvällen så ni får nöja er med dom här dåliga bilderna. Nåja, efter att ha tillbringat kvällen hos Ailton och gjort oss klara där åkte vi till ett ställe som heter Niki Beach. Där träffade vi upp Carro (en annan au pair tjej) och hennes vänner från Sverige som var här och hälsade på. Altså fyfan vilken kväll säger jag bara! Jag har nog inte haft så här roligt på hur länge som helst! Men även den här kvällen blev det lite för mycket alkohol för min del så jag deckade ganska direkt när vi kom hem till Ailton. 
 
På sista bilden skulle jag och Ailton dansa Kudoro, men det gick inte så bra. Jag var nämligen för full och kunde knappt balansera. Till sist fick jag nog och kastade av mig skorna, då gick det mycket bättre!




OPA!
















Igårkväll åkte jag och Sofia helt spontant in till City för att göra inget. Vi bara gick runt och tittade i alla butiker och upptäckte nya ställen. Riktigt mysigt!! Så mycket uppmärksamhet som jag fick igår har jag inte fått totalt på ett år. Det var tack vare mina blåa skor. Amerikaner har nog ALDRIG sätt blåa boots, haha! Helt sjukt hur många som tittade ner på dom, till en början försökte Sofia räkna alla hon såg men efter en kort stund så tappade hon räkningen! Det var liksom inte bara kvinnor, utan även män som skrek på mig att dom älskade mina skor. Så roligt när även poliserna på Time Square reagerade. Haha!

Vi kom hem halv 3 på natten, så sent!! Stackars sofia skulle börja jobba klockan 8 och gissa om hon såg ut som en zombie. Tyckte så synd om henne! Nåja, nu måste jag sluta skriva och rusa upp för att klä på mig. Vi ska till Cheesecake Factory och mysa. Förresten, vädret här suger något hårt! Det har regnat nu i 2 dagar och det ska tydligen även oska imorgon, stabilt! Min sista dag här och det ska oska... men vafan, det ska inte hindra mig och Sofia! Ha det så bra, puss.




Last Friday










I fredags, den 13 (otursdagen), hade vi planer på att grilla här hos sofia med hennes vänner härifrån. Men verkligen inget gick som planerat. Vi blev riktigt sega och sura och tappade lusten för att göra något alls. I sista sekunden började vi göra oss iordning för att åka in till City, träffa upp Ailton och festa hela natten. Ailton och hans vän mötte upp oss på stationen och sedan åkte vi till honom. Sekunden då jag kom inanför drörren blev jag så otroligt chockad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Ailton bor så otroligt fint!! Helt sjukt hur rent och fint han har det för att vara en kille. Han har helt enkelt känsla för inredning.

Ailton är även en person som älskar att skämma bort sina gäster. Han bjöd på goda drinkar och mat under hela kvällen. Det var meningen att vi skulle ut på någon krog för att dansa hela natten, men ja..vi kom inte så långt. Det blev helt enkelt för mycket alkohol för både min och Sofias del. Vi deckade båda hos Ailton.
Som jag redan nämnde, åkte vi hem till Long Island på morgonen för att duscha och hämta våra kläder eftersom vi skulle stamma hos Ailton under helgen.




Central Park














I lördags åkte vi hastigt hem till Long Island för att duscha och packa våra väskor för att sedan åka till city igen och bo hos Ailton. Mycket lättare så, man slipper åka fram och tillbaka med tågot. Nåja, före vi tog en taxi till hans lägenhet gick vi runt i dom delar av Manhattan som vi inte hade sett tidigare. Vi tog även en cykeltur i Central Park. Vi satt i våran cykelvagn och blev guidade av våran roliga guide som cyklade runt på oss i Central Park i en timme. Så roligt!! CP är verkligen ett fantastiskt ställe. Den är så sagolik och magisk. Otroligt vackert. Tänker er att bo i NY och kunna ha möjligheten att ta en morgonpromenad i Central Park, vilket liv!



yesterday's outfit






Kavaj - BikBok    Linne - GinaT    Shorts - Forever 21    Hatt - Marknad i NY    Väska -  Kappahl    Strumpbyxor - HM    Skor - Converse


the first one






Hejsan! Jo det stämmer, jag lever! Jag är då fortfarande kvar här i NY. Åker hem först på torsdag kväll,jag har inte så många dagar kvar här... Jag och Sofia har i princip tillbringar hela helgen i Manhattan. Jag har nämligen en annan vän här i NY som bor i Manhattan, till skillnad från Sofia som bor på Long Island. Från LI tar det 50 minuter med tåg ner till City, Penn Station. Långt som fan! Eftersom jag och Sofia inte riktigt hade lust att åka fram och tillbaka under helgen då vi skulle festa i Manhattan, tog vi vårt pick och pack och flyttade in till min vän Ailton. Herre gud va fint han bor!!! Kameran har varit med under hela helgen som innebär att det kommer att komma upp ganska många bilder under dagen.  

Här ovan har ni mitt första, vättiga, videoinlägg. Ni är nämligen många som vill att jag ska göra ett videoinlägg och voala, här har ni! Jag var (är fortfarande) otroligt täppt i näsan, så jag låter inte alls som jag egentligen brukar göra men den får faktiskt duga. Klockan är start 3 på natten här och det är time to sleep!



Toys "R" Us



Vi var till Toys "R" Us på Time Square här om dagen. Jag kände mig som en liten unge igen! Vi gick dit ganska sent på kvällen (5 minuter före stängning) så vi hann aldrig åka det stora pariserhjulet inomhus där, synd! Men vi får ta det en annan dag.



long beach











Idag, eller rättare sagt igår eftersom klockan nu är 1 på natten här, har vi inte gjort så mycket. Man kan nästan säga att vi sov bort hela dagen. Men det var så skönt! Senare på kvällen när vi hade tillgång till bil och när Sofia slutade jobba åkte vi till Long Beach och mötte upp Sigrid, en annan au pair tjej. Vi hängde lite på stranden och när det blev för kallt åkte vi till Starbacks och tog varsin kaffe. Jag som vanligtvis hatar kaffe är helt såld för deras Carmel macchiato, så jävla gott!! Imorgon är det party som gäller, jag är så taggad! Men nu måste jag verkligen sova om jag ens  ska kunna komma upp imorgon... ha det bäst!

Haha kolla bara in mig på dom två sista bilderna, jag ser helt galen ut!

New In






Igår när vi gick runt i Manhattan såg vi en Zara butik och förstås ville jag gå in där. Till min stora förvåning såg jag att dom här skorna fanns kvar. Men det fanns bara massor av 38:or överallt. Men som tur var så hittade Sofia ett bar 37:or i ett hörn och jag kunde absolut inte låta bli att köpa dom. 100$ gick dom på. Nöjd är jag!




the new york public library






Igår hann vi även se NY:s Public Library. Det kändes verkligen inte som om man gick in i en bibliotek, utan det kändes som om vi befann oss i en helig kyrka. Känslan var fin och mysig. Så vacker byggnad! Det var så roligt att gå upp längst med trapporna där Carrie Bradshaw i Sex And The City hade sitt bröllop. Speciell känsla! 

Nu ska jag hoppa in i duschen, det kommer flera bilder från gårdagen. Ha det bra så länge!





Top Of The Rock





Hejsan alla fina!! Jag har suttit här och inte gjort något på flera timmar, jag är verkligen så seg! Igår hade vi en heldag på city fyllt med spännande saker att göra och mycket shopping (köpte 3 par skor). Vi hann tyvärr inte med Central park eftersom vi var så sega och gick in på varje butik vi såg på vägen. Men vi han iaf med Top Of The Rock. Jag vet inte vad jag ska säga, herre gud va fint det var. Utsikten ner mot Manhattan var något jag aldrig kommer att glömma. Magiskt!! Nu gäller det bara att åka dit upp på kvällen. Igår var det riktigt varmt och skönt under dagen, men under kvällen blev det så kallt att jag nästan mådde illa, och jag som bara hade shorts på mig...


amarillo




Kavaj - HM    Blus - BikBok    Shorts - Forever 21    Väska - Gina Tricot    Skor - HM    Halsring - Forever 21


Tjena Tjena! Jag ligger här i sängen med datorn på magen och Sofia intill mig. Vi är båda otroligt trötta efter en riktigt lång dag nere i city. Klockan är ganska mycket just nu och jag är otroligt trött så jag tänkte faktiskt stänga av datorn och sova. Men innan det ville jag bara visa hur jag såg ut idag. Jag hade på mig mina nya gula shorts från Forever 21 som jag fick med mig hem igår. Gud va jag älskar färgen! Nåja, nu ska jag se till att sova. Godnatt!




Time Square





Några bilder från gårdagen i Manhattan. Vi hängde förstås mest i Time Square och det var helt underbart! Så stort. Glädjen var så stor att jag knappt rymdes i mig själ. Vi hängde där i flera timmar och verkligen njöt av känslan. Det blev förstås lite shopping också, tänkte visa bild på allt lite senare när vi kommer hem. Nu ska vi snart in till Central park och mysa. Ha en fin dag (kväll hemma).



New In






Godmorgon! Här är klockan 12 och jag är ganska nyvaken. Sofia som redan var sjuk när jag kom har smittat mig nu, jag går runt och snyter mig hela tiden. Inte bra! Dagens planer är att åka ner till city igen och spendera en heldag där. Vi ska picknicka och ta en cykeltur i Central Park sedan ska vi kanske ta en båttur runt Manhattan och allt vad vi nu än hinner med. Spännande!

Tänkte visa upp halsringen som jag fick med mig hem från Forever 21, för bara 7$. Så jävla snyggt!
Nåja, nu ska jag klä på mig. Om en stund kommer det upp bilder från igår kväll då vi spenderade flera timmar i Manhattan.



random pics from today






Hejsan hoppsan! Jag är så trött, verkligen så trött!! Jag har knappt sovit något sen jag kom hit och nu märker jag att kroppen håller på att ge upp...

Nåja, jag och Sofia åkte in till Manhattan och chillade där i några timmar. Som ni redan vet ar det min första gång här i NY så förstås blev jag helt överklycklig när vi kom in till Manhattan. Man blev ju helt yr i huve när man skulle försöka titta upp, för höga hus helt enkelt. Men gud va fint det är, speciellt på kvällen när hela området lyser upp och det kryllar av människor. När vi närmade oss Time Square sprang jag förstås in på Forever 21. Vilken butik!! Butiken består av 5 våningar. Till skillnad från andra butiker går man inte upp för trapporna för att komma till nästa våning utan man går ner för varje våning. Med andra ord hade dom 4 våningar under marken. Jag kan ju bara säga att jag trivdes riktigt bra där! 

Nu är klockan runt 2 tiden här och jag hade faktiskt tänkt mig sova lite... eller jag håller faktiskt på och somnar framför datorn just nu. Känner hur mina ögon inte orkar med längre. Så nu tänker jag krypa ner under täcket, godnatt!

Don't say a word just turn around and let me see



Klänning (systers) - Gina Tricot    Kavaj - HM    Bälte - Bik Bok    Brillor - ZicZac


Hejsan! Ni kan inte ana hur glad jag är över hur varmt det är här i NY. Ja de kanske ni kan ana eftersom jag har gått runt som på bilden hela dagen. Det har blåst lite, men bara varma och sköna vindar så det gjorde mig inget. Jag och Sofia åkte till Forever 21 och shoppade lite. Jag hittade ett bar riktigt snygga skor och den perfekta halsringen jag har sökt efter. Jag hade riktigt bra tur eftersom det var den absolut sista som var kvar i butiken. Lycka!! Tänkte visa bilder lite senare ikväll. Jag tänkte även visa lite random bilder som vi tog under dagen. 

Vi ska snart iväg till city och upptäcka Manhattan. Herre gud va jag längtar!! Självklar följer kameran med mig. Just nu är klockan halv 2 på natten hemma... jag har fortfarande inte vant mig. Det blir så svårt när jag ska försöka ringa hem till Finland. Nåja, nu ska jag byta om för att sedan ta tåget till Manhattan. Vi hörs senare!



P.s Det var många av er som tydligen tyckte att amerikanska flaggan inspirerade skorna var riktigt snygga. Dom är från Nelly, men tyvärr är dom slut. Tydligen var dom ganska omtyckta för det var inte så länge sedan som jag bloggade om dom.

From New York






Godmorgon alla fina! Jag vill inleda mitt inlagg med att saga att jag just nu anvander mig av Sofias vardforaldrars dator och den ar ju forstas inte anpassad efter svenska alfabetet. Min ar utan batteri och jag hittar inte laddaren, stabilt! Hur som helst, jag blev sa forvanad nar jag just klickade in mig pa blogg.se och sag ett av mina inlagg pa fosta sidan. Forstas blev jag extremt glad! Tack igen blogg.se! Och harmed valkomnar jag mina nya lasare, hoppas ni ar har for att stanna.

Har ar klockan 7 pa morgonen och jag sitter helt ensam i koket. Jag kunde namligen inte sova... jag som egentligen borde sova bort hela dagen eftersom gardagen blev extremt lang dag for min del. Jag var framme har i NY halv 2 pa dagen, deras tid (halv 8 pa kvallen, svensk tid) och gick och la mig vid midnatt amerikansk tid som da ar tidigt pa morgonen hemma i norden. Naja, ville bara forklara att det blev en extremt lang dag och att jag inte alls borde vara uppe just nu. Men konstigt nog ar jag pigg som fan. 

Idag ska jag och Sofia aka ner till Long Beach, som ligger forstas ganska nara har. Eftersom dom bor pa Long Island. Konstigt nog har det inte slagit mig an att jag befinner mig i NY, det kanns som om jag har akt over till Sverige for att halsa pa nan kompis i nagra dagar. Men jag tror att kanslan kommer att sla mig ganska snart, hoppas det iaf! 



Update



God morgon alla!! Jag sitter nu på Arlanda och inväntar mitt flyg mot New York. Vad kan man säga mer än att livet leker på! Det blir att tillbringa runt 8 timmar i ett flyg och sen är jag framme. Jag åker 11:25 härifrån och är framme 14:15 amerikansk tid (8 på kvällen, svensk tid?). Väl framme står, förhoppningsvis, Sofia och väntar på mig om hon lyckas ta sig till flygplatsen utan att klanta sig och råka ut för något som ingen normal människa kan råka ut för. Haha sånt är så typiskt henne!
Nu ska jag börja röra mig mot min gate, spännande!! Ha en fin dag så hörs vi senare när jag är framme.

Get Myself Together



random bild


Hej!! Jag vill börja med att säga att jag hatar att packa. Jag vet verkligen inte vad jag ska packa ner. Jag har nog packat min väska, minst, 20 gånger men varje gång har jag tömt den igen och börjat om från början. Jag vet som sagt inte alls vad jag ska ha med mig dit. Va svårt det ska vara då. 

Nåja, måste börja bestämma mig snart, jag åker med färjan till Stockholm ikväll, om 6 timmar = Stress? Men jag är faktiskt inte alls stressad, utan otroligt lugn. Nåja, nu ska jag börja packa från början, igen...
Ha en fin dag och vi hörs senare!




Well Well Well










Hejsan alla!! Haha jo jag lever. Bloggen har varit död nu i några dagar men det har varit så mycket annat som jag var tvungen att lägga ner energi och tid på. Nåja, nu ska jag börja blogga som vanligt igen. Eller från och med på söndag blir det nog inte "som vanligt" utan ni får följa med mig till New York via bloggen ;) Haha, jag har inte ens packat min väska, kanske borde göra det eftersom jag åker till Stochkolm redan imorgon på kvällen. Och på söndag morgon bär det av till min fina vän Sofia. Jag har inte träffat henne på flera månader så det kommer att bli helt underbart att träffa henne igen. Vi ska dela samma säng i 12 dagar, gissa om det ska snackas mycket!

Jag blir så otroligt sugen på att åka till Portugal igen nu när jag ser HM:s bikinibilder. HM:s badmode i år är något som föll mig i smaken direkt. Speciellt den gula bikinin. Tänk den till en brun kropp, amazingly beautiful!!



Hola!

Hejsan!! Bloggen får lida något extremt nu under den här veckan eftersom jag har SÅ MYCKET att göra. Jag åker iväg nu under helgen och jag har mycket som skall vara gjort före. Och sen så har jag lite problem med mina sista kurser i skolan. Hoppas att det löser sig snart annars lägger jag nog mig ner och gråter. Att man ska behöva lida på grund av Handels värdelösa läraren är inte rättvist alls. Men som sagt, hoppas det löser sig!
Annars då? Idag sålde jag min älskade garderob. Nu äger jag inte längre ett maffigt skoställning. Men jag har ju nämligen planer på att fixa om mycket i mitt rum så därför var jag illa tvungen att sälja min garderob. Insåg idag att den var mycket större än vad jag trodde. Mitt rum blev mitt i allt mycket större än vad den har varit dom senaste åren. Nåja, jag ville bara skriva och säga att jag lever och mår bra, trots att jag är något förbannad.
Ha en fin dag!!

Jon Kortajarena & Kate Moss for David Yurman SS 2011




Nos Encantas




Elle Spain May 2011
Daria Werbowy


THEYSKENS' THEORY




fashiontoast


Jag dog och återupplivades just. Satan i gatan va snygga skor!! Dom är märkta med Theyskens' Theory och det gör att priset automatiskt skjuter i taket. Men dom är inte helt omöjligt dyra, 470€. Kanske man kan slå till under sommaren.

Americano





Tycker det är så sjukt snyggt med plagg inspirerade av amerikanska flaggan. Jag vill så gärna ha shortsen från Chicy! Får se om jag hittar något liknande när jag åker till NY. Jag har nämligen satt shoppingförbud tills jag åker dit.

1 May



Kavaj & Shorts - HM    Linne & Brillor - GinaT    Skor - Nelly


Det var marknad och syrrornas dansuppvisning ute på stan som gällde idag. Riktigt trevligt! Synd bara att det var så kalla vindar, saknade nästan min tjocka vinterjacka...



CREAM CROCHET SHORTS

Jag hittade just dom perfekta shortsen att tillbringa sommaren i. Bruna ben och ett vitt linne med djup rygg, ge mig! By Topshop, 75$.