I N S P O




godmorgon. jag fick sovmorgon idag . så skönt. jag börjar nämligen jobbar klockan 3 idag. tur det, jag har så mycket att göra. ska bland annat till tandläkaren... vill inte. hatar det. så obegahligt!



CHALKI







behöver jag ens säga att jag vill ha dessa tre par?! hur sjukt snygga är dom inte? speciellt de från Minimarket och Nelly. pumpsen från Nelly påminner sjukt mycket om de omtalade mocka skorna från Zara, som jag aldrig köpte. som jag fortfarande idag ångrar.



R I N G S







i stockholm blev det även lite shopping, rättare sagt väldigt lite. hittade i alla fall dom här två godingarna på Glitter. helt fantastiska ringar. fast jag vet att dom kommer försvinna nästa vecka... jag köper och mina syrror tappar bort dem. irriterande, men så är det. 





J O N I



nelly.com

ja jag försöker men det är inte så lätt... speciellt inte nu när det dyker upp vårnytt överallt i alla butiker. som ni redan  vet har jag förbjudit mig själv att köpa skor. jag kommer inte kunna sluta köpa helt och hållet utan jag ska sluta köpa lika många par som förut (minst 2-3 par i veckan). med dom här skorna på ser man världen ur ett annat perspektiv. så höga. 15 cm. 


jag har haft lite problem med bloggen. jag kunde inte publisera bilder och när jag väl lyckades var dem täckta med stora gråa fläckar... var även tvungen att byta min header. det blev nog helt okey!

anyway. i helgen åkte jag med min familj till stockholm för att spendera helgen där och fara på en kurdisk fest. berättar mer senare. helgen var i alla fall lyckad men herre gud vad trött jag var efter! tur att jag var ledig från jobbet idag.

HAPPINESS



lång dag på jobbet idag. fick heller inte sova inatt så det var riktigt jobbigt att vakna tidigt på morgonen. imorgon blir det ännu en lång dag. nåja, pengar pengar får jag tänka. ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt så att jag orkar imorgon.



I HEART IT



nu när hm:s sida är som den är, väldigt olockande, klickar jag in där väldigt sällan. och just därför missade jag att dom har fått in den här extremt snygga tröjan... som nu även är på rea. kunde jag låta bli? nej.



INSPIRO



jag vill ha långt hår. nu.



hey i heard you were a wild one



den här godingen från H&M fick jag hem för några dagar sedan. så snuskigt snygg. kommer att bli perfekt till våren/sommaren, speciellt när man blir lite brunare. kärlek.



180112



jag hade så mycket att göra idag. fick jag något gjort? nej. verkligen inte. jag är kass på att ta tag i saker och ting när jag är ledig. blir ju bara för lat och spenderar hela dagen i soffan med tidningar och datorn på magen. det är ganska skönt i sig men ångest får man sen när dagen är över och man inser att man inte har gjort något vettigt... nu kallar duschen på mig och senare ska jag över till Frida på te. kan ju inte ligga hemma hela dagen and do nothing.



NOOT SEEAR BY JASON LEE PARRY


NYÅR

nyår var riktigt lyckad med fina vänner. vi började kvällen hos Frida & Cedde med någon form av knytkalas som blev riktigt bra. före tolvslaget gick vi alla ner till stan för att se på de fina fyrverkerierna. sedan gick vi alla på krog och var där hela natten. så med andra ord slutade 2011 riktigt bra. men början på 2012 var väldigt speciell och händelserik. jag vaknade i min säng tidigt på morgonen med en extremt bakis Sofia intill mig. så pass bakis att jag måsta ta hand om henne hela dagen. haha! nog har jag tur som aldrig blir bakis.

CÈLINE - LINDEX

lindex har gjort en fin kopia av de blommiga byxorna från Céline. det gillas. mode för plånboksvänligare summor uppskattas!

O M G

wow säger jag bara! den här sidan är helt galen. vilka skor. jag dör lite.. mycket!!

JULDAGEN

bättre sent än aldrig. här har ni några bilder från juldagen som spenderades med härliga vänner. jag ska även försöka få upp några bilder från nyår senare ikväll.

- - - -

by ginatricot


godmorgon! helt fantastiskt att vakna till solsken. jag var vaken hela natten/morgonen med syster. vi såg på film och somnade först klockan 6 på mogonen... så jag är helt förvånad över att vi båda är uppe efter så få timmars sömn. jag var lite rädd för att jag skulle sova bort hela dagen. anyway, idag har jag mycket som skall göras. vi hörs senare!



via CarolinesMode
Skjorta från Equipment // Byxor - Joseph M // Skor - Topshop // Kavaj - H&M // Väska - Zara

LIGHTERS







som ni ser blev mitt hår riktigt ljust. jag börjar faktiskt vänja mig mer och mer nu. har fortfarande inte bestämt mig om jag ska låta det vara så här eller inte. får se. nu kallar sängen. godnatt!




H&M 2012


fyra plagg som bara måste existera i min garderob.


anyway, god morgon! måste börja göra mig klar inför jobbet. jag har varit ledig i två dagar och det behövdes verkligen. jag har kopplat av på bästa sätt!



+ + + +



ikväll var brudarna över till mig på kvällsfika. vi bakade (blandade ihop färdig mixad) chokladkaka och avnjöt den med te. det var som vanlig mycket skratt och prat. alltid lika trevligt. man märker inte hur fort tiden går nä man har trevligt. mitt i allt var klockan halv 12.

tidigare under dagen var jag och färgade mitt hår. ja jag kan då meddela att jag härmed är väldigt blond... det var egentligen inte alls planerat och jag blev helt till mig till en början. ovant. men nu börjar det kännas bättre. får se om jag låter det vara så här ljust. jag ska se till att få upp några bilder imorgon. men nu kallar sängen.



RED DETAILS



godmorgon! sitter här och käkar frukost... fyfan va trött jag är! det är inte okey att vakna klockan 9 på min lediga dag. men jag får tänka positivt nu bara. snart blir jag av med min fula utväxt.



FAVORITES RIGHT NOW






11012012


lovade bild på klänningen and here you go. världens sämsta bilder, men bilderna togs 4 på morgonen i väldigt onyktert tillfälle (efter julfesten). ryggen är egentligen inte sådär utan man kan knäppa fast den längst uppe. men jag hade redan min bror att knäppa upp den till mig och orkade inte be han fixa den igen.

ojoj vilken dag säger jag bara. jag vaknade klockan 12, helt panikslagen över att det var så sent. skulle nämligen träffa upp brudarna runt 1 tiden för fika på stan. jag fick stressa mig som en galning till bussen eftersom vi inte hade bil hemma. ja, jag vet. det låter konstigt. vi som har minst 6 bilar utanför dörren hade inte en bil då jag behövde en. typiskt. flera timmar spenderades på stan och senare på kvällen powerwalkade jag och Sofia i över en timme. gissa om vi var nöjda. det skall göras varje dag!

nu är det sängen som kallar. imorgon bitti skall jag sätta mig i frisörstolen för att göra något åt den fruktansvärt fula utväxten jag har.

ROSA



trodde aldrig att jag skulle vara ägare till en rosa kavaj. se så fel man kan ha. köpte den igår på kappahl för 22€ (29,95€, älskar personalrabatt!). den ger mig vårkänslor!


DRESS IT UP



by asos

här får ni en bild på min absoluta favoritklänning just nu. den skriker paljett. jag har nämnt det tidigare, paljett har aldrig vart något för mig. men ska jag ha något i paljett.. ja då måste det vara stort. som den här klänningen. man ser inte så bra men den har i alla fall bar rygg och högt snitt längs med benet. kommer bilder med klänningen på inom kort. 

jag hade julfest med jobbet förra veckan och även den kvällen valde jag att ha den här klänningen på mig. 



SABO SKIRT

saboskirt


yes jag är medveten om att det är massa snö och kallt ute och att detta inlägg känns so far away, men jag kan inte låta bli att längta efter sommaren. jag är verkligen inte en vinter människa.


PUT IT ON ME

dagens inspiration


kom hem för ett tag sedan. hade en supermysig kväll med finaste Sofia med mycket skratt och lite planering inför kommande äventyr. det blev även lite shopping på stan. visar senare. ikväll tänker jag lägga mig tidigt så jag får sova ut för en gångs skull. vill vakna pigg och glad imorgon. har mycket att göra.


HAVTORN - BELLISSIMO



Hejsan! Jag har hängt med bästis hela kvällen. Vi har käkat mega god sallad på havtorn och just nu sitter vi på Bellissimo, dricker latte och snackar massa skit. Här blir vi nog länge!!

(bilder tagna med mobil)


DREAMCATCHER



ovanför min säng, a dreamcatcher. jag har länge sökt efter en som skulle kunna passa i mitt rum. det har inte varit lätt. att hitta saker man vill ha på den här lilla ön är inte det lättaste.

annars då? det var ett tag sedan sist. det har varit full fart i mitt liv, speciellt under jul och nyår. jag har många bilder på kommande. men nu tänker jag sova så jag kan vakna pigg och glad imorgon. jag ska på julfest med jobbet. ser fram emot det!