DO IT LIKE A DUDE



Överallt ser man tajta läderbyxor och det är riktigt snyggt. Men dom här läderbyxorna i baggy modell är ju helt fantastiska. Jag vill ha ett par. Har sökt överallt men hittar inget liknande. Eller jo, jag hittade ett par under en timmes sökning och dom kostade 4900kr... Det är inget min plånbok kan stå för.



YOU DA ONE



Ibland hatar jag att jag bor på en liten ö. När man behöver något finns det aldrig att köpa här. Och det man inte behöver finns överallt. Jag hade tänkt sy min klänning till balen själv. Så jag och Cecilia var på stan och kollade på tyg och olika färger. Jag visste redan att jag ville ha en mörkblå klänning. Vi hittade den perfekta färgen och jag visste exakt vad jag ville göra med tyget. Lycklig går jag till kassan för att köpa tyget. Då upptäcker Cecilia att det var allt för lite tyg för att räcka till min klänning. Typiskt. Så jävla typiskt. Gissa om jag var irriterad.



NEW IN

new rings and earrings from Kappahl


Panik! Som jag redan har sagt tidigare ska jag på bal på fredag. Beställde en klänning som kom idag men den satt riktigt fult på. Så synd för att klänningen i sig är riktigt snygg... Nåja, nu tänker jag ta saken i egna händer. Jag ska återigen sy min klänning själv. Jag ska iväg och köpa tyg i morgon, och jo jag vet att jag bara har 3 dagar på mig. Men jag sydde min karonkaklänning på 4 dagar så jag är riktigt säker på att jag hinner få den klar tills på fredag. Dresscode är smokingklänning and I don't like it. Jag passar verkligen inte i knälånga klänningar. Men jag får göra mitt bästa.



FORGET YOUR BOYFRIEND

Nelly 599:-

Jag kom hem från jobbet för en timme sedan. Jag ska börja jobba 5 dagar i veckan från och med idag. Skönt. Hör redan nu hur det klirrar på kontot. Kolla in mina nya älsklingar från Nelly. Dom är tyvärr ganska småa i storlek men jag tänker behålla dom ändå. Jag vet nämligen att dom ger med sig efter några gångers användning. Haha, jag tvingade min syster att trycka in sina fötter som är 2 storlekar större än mina. De måste passa!


Nu tänker jag koka mig lite te och även använda min nya ansiktsmask. Jag som har riktigt torr hy måste verkligen skydda mitt ansikte nu när vintern närmar sig. På tal om vinter. Är det bara jag som tycker att det inte känns som vinter ute? Jag tycker inte alls att det är så kallt som det brukar vara vid den här tiden annars + ingen snö. Det gör mig otroligt glad! Det kan få börja snöa om 2 veckor och helst försvinna i början av februare. Perfekt vinter.



NEW YEARS EVE DRESSES

Snart är det nyår och jag vet inte alls vad jag ska dra på mig. Vill att det ska vara något speciellt i år. Här är några klänningar som jag gillar ganska mycket. Kan inte bestämma mig för vilken av dom. Svårt. Dom 6 första är från Topshop och dom 6 sista är från Asos. Jag är riktigt sugen på den svarta långklänningen från Asos. Vad tycker ni?

ZARA TRF EVENING

zara.com

EMMANUELLE ALT - GET THE LOOK





Alt är den nya chefredaktör för franska Vogue. Hennes klädstil är felfri, från topp till tå!

HILDA






Mina nya älsklingar från Nelly. Helt fantastiska skor. Sitter perfekt på foten och riktigt sköna att gå i trots att de är så pass höga. Jummi!

Laserlight

Here


Hej alla! Hoppas ni mår lika bra som jag gör. Vet egentligen inte varför, men jag mår toppen! Idag fick jag och mamma världens städkick. Det händer inte ofta men när det väl händer vill jag städa som en galning. Jag putsade till och med alla fönster hemma. Den ni.

Den 2 dec. ska jag på bal. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Man får tydligen inte bära golvlång klänning. Det suger. Nåja, jag behöver en klänning. Med det samma. Får panik.

+ + +

Godmorning sunshines! Vilken härlig dag jag vaknade till, det är soligt ute! Fantastiskt fint väder för att vara den 24 november. Vi har inte snö än folket. Och jag älskar det. Både mamma och pappa är hemma från jobbet idag = lyxigt frukost serveras utan att jag behöver anstränga mig.
Adios!

ROC ME OUT

Jag älskar den här otroligt söta tröjan från Kappahl. Nu på senaste har dom fått in riktigt fina tjocktröjor. Jag ska se till att införskaffa den här sötsaken imorgon!

 

 

Idag började jag med min diet som jag har skjutit upp i en månad. Det är en ganska tuff en men jag älskar när man ser resultat på kort tid. Jag har fortfarande mina extra kilon kvar från Afrika resan som jag börjar få nog av. Nu gäller det att följa dieten rakt igenom och om 13 dagar är jag förhoppningsvis back om track. Om ni vill kan jag dela med mig om hur den går till.

 

 

 


TALK THAT TALK


Godmorgon everybody!! Kan ni ens överhuvudtaget förstå att jag bloggar så här pass tidigt på morgonen. Klockan är inte ens 9. Detta innebär att dygnsryttmen är tillbaka. I like. Hela igår och nu på morgonen har jag lyssnat sönder Rihannas nya album. Lovely. Som vanligt har hon gjort otroligt bra ifrån sig. Igen. Men den här låten. Oslagbar. Älskar den. Jag blir så otroligt pepp och danssugen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag äta en fin frukost. Senare idag ska jag jobba men före det ska jag visa upp mina nya skor. Ni kommer att älska dem minst lika mycket som jag.

NOWHERE

Nu har Nelly äntligen släppt alla Nowhere skor på hemsidan. Det var på tiden. Jag äger redan flera plagg från samma kollektion och de är starka favoriter i min garderob. Unika plagg. Nu funderar jag på att beställa hem ett par skor. Men vilka. Svårt att välja. Måste fundera lite till eftersom jag absolut inte får beställa två par. Fick nämligen hem ett par idag och förmodligen ett par imorgon... Det enda jag ser framför mig just nu är hur mamma går sönder i bitar av irritation, hehe! Vad tycker ni, Peek eller Sharp modellen? Har ni någon favorit?

BASS DOWN LOW

Come to mama. Sedan h&m förnyade deras hemsida jag har inte varit in där lika ofta som förut. Jag gillar verkligen inte den nya sidan. Tyckte gamla var mycket bättre. Jag orkar inte ens gå in på sidan längre. Men ikväll, för ovanlighetens skull, fick jag för mig att kika in där. Tur det. Annars skulle den här snygga saken aldrig bli min.
Nu in i duschen. Adios.

FORGET YOUR BOYFRIEND

Nelly Trend/ Forget Your Boyfriend



Kärlek. Absolut kärlek. Kunde inte låta bli. Jag som hade lovat mig själv att inte köpa flera par skor. Det gick inte så bra. Men jag tror att ni förstår. Kolla bara på dom. Kärlek. Perfektion.



Jag som kunde jobba 12 timmar på raken utan att säga ett ord, orkar knappt jobba 6 timmar utan att gnälla. När man en gång vänjer sig vid lathet är det inte lätt. Jag har ju trots allt inte jobbat på 2 månader. Tar väl sin tid tills kroppen är van igen. Idag jobbade jag återigen med bara 2 timmars sömn (tur att det händer så mycket att man inte hinner tänka på det). Jag har sömnproblem. Jag är helt säker nu. Trots att jag är extremt trött kan jag inte somna. Läkarbesök next.

FREJA

Freja Beha Erichsen by Adam Whitehead.



FRENEMY

(Åland på hösten, kan det bli finare!?)


Det är kaos hemma. Dom har borrat i vårt badrum sedan tidigt imorse och jag håller på att bli galen. Och nu kan man ju inte heller duscha hemma. Suck. Senare ikväll ska jag träffa upp dom andra brudarna för vårt traditionella torsdagsfika. Otroligt mysigt att sitta på bagarstugan kvällstid. Speciellt när det är mindre folk.



SCARY MONSTERS AND NICE SPRITES

Två par fantastiska skor som mer än gära får flytta in hos mig! Första paret är från romwe.com och andra paret är från Jeffrey Campbell. Nu är frågan, vilket par ska man ha?
Igår blev det inget bloggande för min del. Som ni redan vet jobbade jag på bara 2 timmars sömn, så när jag kom hem deckade jag direkt i sängen. Jag sov rakt igenom tills klockan 6 imorse. Så skönt. Däremot kändes det konstigt att vakna så pass tidigt men ändå så pigg... Idag var jag på jobb igen. Fick lära mig hur man stänger och räknar kassan. Ganska mycket att komma ihåg, men nog ska jag lära mig! 

detail

Godmorgon! Vill bara säga; herre min gud vad trött jag är!!! Jag somnade först klockan 5 imorse och var illa tvungen att stiga upp klockan 7... inte okey!! Nåja, snart ska jag iväg på jobb. Första dagen på jobbet. Önska mig lycka till.
Vi hörs när jag kommer hem, om jag överlever dagen med två timmars sömn vill säga.

+ + + +

Sitter i sängen med en kopp smultronte och njuter av mina tidningar. Jag ska snart börja lägga mig, ska nämligen upp tidigt imorgon. Jag ska börja jobba i vänta på mitt greencard till NY. Kan liksom inte bara sitta hemma och chilla. Man blir för lat. Känner att jag måste göra något. Jobba. Jag ska jobba i en skobutik, perfekt miljö för mig.

CÈLINE - TOPSHOP

Den orangea kappan från Céline är en riktig färgklick som känns hur rätt som helst i höst. Men tyvärr passar inte priset alla. Som tur är finns det budget alternative för oss med en tunnare plånbok. Bland annat den här ursnygga kappan från Topshop för 1850kr.


(Det finns ännu ett billigare allternativ från H&M för bara 699kr, men den hittade jag tyvärr inte bild på.)




ZOMBIE BOY FOR DERMABLEND

Wow, jag är imponerad! Vilken bra idé att täcka Rico The Zombie (Rick Genest) med concealer från Dermablends. Funkar det att täcka en helt tatuerad man så bra borde man ju faktiskt köpa in det själv.


SILVER





Min absoluta favorit nagellack. Perfekt silvrig färg.


PEACE OR VIOLENCE

Anja Konstantinova by Darren Mcdonald for Style Stalker


Man kan inte tro att hon bara är 164cm lång. Otroligt vacker. 


ENDLESS



Som ni redan vet har jag hunnit samla på mig otroligt mycket under den tiden jag inte bloggade. Speciellt skor. Dessa två par är från Nelly, minns inte riktigt om dom kostade 399kr eller 499kr. Dom påminner så sjukt mycket om Acnes Admire modellen som jag var helt kär i när den kom ut. Men dom var allt för dyra för mig. Så när jag såg dom här kunde jag absolut inte låta bli att beställa hem båda färgerna.
Har äntligen vaknat till liv efter gårdagen. Vi var ut med brudarna och hade en trevlig kväll trots allt som hände. Jag blir faktiskt aldrig bakis, oavsätt hur mycket jag än driker. Tur som man har!! Så otroligt skönt att vakna på borgonen efter krogen och känna att man mår bra.
Idag tänker jag ha en 'ta hand om mig själv dag'. Bara ta det lugnt. Ska även ta tag i min garderob idag. Jag ska verkligen köra ut allt jag inte använder. Tycker sådant är så jobbigt... även om jag vet att jag inte använder vissa plagg längre kan jag ha svårt att sälja dom. Konstigt. Senare ikväll blir det att baka något gott med familjen, länge sedan vi gjorde något alla tillsammans.

I'm bulletproof






Nagelringar - Nelly.com


Vill dela med mig av mina absoluta favoritsmycken just nu. Nagelringar. Har dem både i guld och sirver. Hur snygga som helst. Piffar verkligen upp vilken tråkig outfit som helst trots att det är en sådan lite detalj!



STICKS AND STONES MAY BREAK MY BONES








Godmorgon alla! Så skönt att vakna på morgonen och konstatera att man faktiskt kan ligga kvar i sängen och bara njuta istället för att stressa iväg någonstans. Underbart. Jag har inget speciellt att göra innan 2 tiden. Har tänkt fixa i ordning vissa saker här hemma, känner att jag är på städhumör. Inte ofta det händer.


LOAFERS

Se vad H&M äntligen har fått in. Måste ärligt säga att jag hade väldigt svårt med den här modellen på grund av platåsulan när den först kom ut. Men nu i efterhand tycker jag att det är riktigt snyggt!


Sitter hemma i sängen med min dator på magen och kollar serier. Det har varit en fullspäckad dag igen med många ärenden på stan. Senare på kvällen träffade jag upp Frida för att fika och även besöka den nya gallerian. Vi blev båda väldigt förvånade, det var riktigt fint. Bra gjort! Imorgon är det halloweenfest som gäller. Jag tycker egentligen inte alls om halloween.. hatar även att klä ut mig, men vi ska ut iaf.

Morning

Godmorgon alla! Eller ja, klockan är ju så mycket som halv 1 här hemma men eftersom jag somnade först runt 5 tiden i morse vaknade jag för en stund sedan. Kände mig helt död! Jag måste se till att sova/vakna normala tider!
Nu måste jag hastigt göra mig iordning för att åka in till stan. Har riktigt mycket att göra även idag. Ska sedan träffa upp Frida för kvällsfika på bagarsugan. Jag älskar att de har öppet till 8 på kvällen alla torsdagar.

Another evening goes away




New lipstick from Yves Rocher


NEW NEW NEW






Under den senaste veckan har jag fått hem så mycket nytt från alla möjliga håll. Det gör mig bara glad men det börjar bli dags att tömma garderoben igen... får faktiskt inte plats med allt nytt. Jag ska förstås visa dom alla på. Haha, stackars mamma blir alltid lika galen när hon ser att jag har fått hem nytt. Speciellt när jag får hem nya skor kokar hon upp. Hon irriterar sig så fruktansvärt mycket på att jag äger så många par, men framförallt på att jag aldrig får nog av skor.



Sometimes I just can't shut the hell up






Tjena! Äntligen har jag tid att blogga.. jag har haft en fullspäckad dag med många ärenden på stan. Vaknade redan klockan 7 på morgonen av att mina småa brorsöner hoppade på mig, det var inte något jag uppskattade! Jag har inte vaknat så tidigt på flera månader. Det var förstås ingen idé att försöka somna om heller...

Träffade upp fina Cecilia på stan för lunch och massa skvaller. Det blev även lite shopping på stan, hittade världens finaste tröja. Jag har stora planer på att bosätta mig i den hela vintern. Jag hade även flera paket på posten som väntade på mig. Jag blir alltid lika glad när jag har paketer att hämta ut på posten. Känner mig som en liten unge!