On my way to work







Gud vad ja har bråttom, men ändå sitter jag här och latar mig. Jag måste vara på jobb om 45 minuter och jag är långt ifrån klar. Nåja, datorn kommer att följa med på jobbet nu när dom har fixat fungerande internet dit. Antar att det kommer att vara rätt så dött där på grund av vädret.. Well, ha en bra dag så hörs vi senare!




Jeane Blush








Se va jag fick hem på posten här om dagen, hur fin som helst! Jag älskar färgen, tyget, formen, ja allt med den. Den blev helt klart min favorit sommar-topp. Från Nelly, 279 Kr. 

Idag vaknade jag nog till sommarens, hittills, bästa väder. Det regnade och blåste sköna och varma vindar. Skämt åsido, när blev det höst?! Jag konstaterade idag att jag inte har solat en enda gång i sommar... det är inte okey!




Does the vibe make you feel alive?







Står här i baren på Knorring som vanligt, jag har bara två gäster kvar. Snart får jag stänga och åka hem. Fyfan va skönt! Jag har stått här sen klockan 4 så man börjar känna av det i fötterna. Nu när jag inte har något att göra så är det förstås datorn som gäller, eller så försöker jag underhålla mig själv med att göra nya drinkar. Alltid lika roligt! 



På Knorring




Hejsan hoppsan! Hoppas ni har en riktigt bra kväll för de har jag, trots att jag är på jobb. Jag står som vanligt här i baren på Knorring och chillar med Mike. Det är lagom mycket folk här ikväll, rätt så skönt! Dom hade lovat regn och dåligt väder idag men tur som vi hade blev det rätt så bra väder i alla fall. Igår var det skit väder och det resulterade förstås i att det blev helt tomt här. Hur ofta vill man sitta på en uteservering när det spöregnar? Inte ofta! Nåja nu ska jag återvända till mitt jobb. Ha en super kväll!!

celine resort 2012




In my high-heeled shoes and fancy fads











Nä men se på, äntligen får jag blogga igen. Här hemma har vårt internet inte funkat på flera dagar. Tydligen var det inte bara vi utan många andra hus här i kvarteret som fick lida. Som om det inte räckte gav även min mobil upp här om dagen. Kan ni förstå hur handikappad jag har känt mig?!

Det är ju sommar men jag hinner verkligen inte njuta, jag jobbar ju hela tiden. Fast jag fick faktiskt vara ledig nu i två dagar, så otroligt skönt!! Men ikväll ska jag på jobb igen som vanligt i minst 11 timmar...mysigt!

Tidigare under dagen var jag med min syster till stan. Vi hämtade ut mitt paket från posten och gick även in via Emmaus. Jag fyndade lite, förstås! Anyway, på bilderna har ni mina nya halsringar från Nelly. I början kändes det väldigt konstigt att använda dom, jag kände mig faktiskt som en hund. Men man vänjer sig. Tur det för dom är verkligen hur snygga som helst!


Gold Shoes







Jag kom på att jag har inte än visat upp mina guldiga skor som jag köpte i New York. Älskar guldiga skor! Jag minns inte alls hur mycket dom kostade, men dom var rätt så billiga som allt annat i NY. 



Lovely moments





Hej alla fina!! Det var ett tag sen sist som vanligt men när man jobbar 11 timmar om dagen är det inte lätt. Idag fick jag vara ledig trots att jag egentligen skulle jobba, skönt som fan! Jag behövde det. 

Det är inte ofta som jag och mina syrror hinner hänga tillsammans, det är så synd. Men när vi väl är tillsammans har vi alltid roligt. Vi måste se till att umgås lite mer, men det blir så svårt när vi alla jobbar olika tider. 



HAPPINESS





Lyckan var stor! Fler bilder kommer upp imorgon, för nu tänker jag sova! Tur att jag är ledig imorgn så jag kan sova ut. Godnatt!



Everyday, everyday




Hårringar som fick följa med hem från NY.



Hej på er alla! Jag är ganska sliten idag efter gårdagen, det var nämligen min första dag på mitt nya jobb som bartender. (F.P von Knorring) Igår tog många skolor här på Åland studenten och en av skolorna hade middag på måten som per automatik resulterade i att det blev extremt mycket folk där. Och eftersom att det var min första dag visste jag knappt var allting var. Jobbigaste var att jag inte hade nån aning om Mikes drinkar. Han älskar att mixa egna och använder väldigt ovanliga drinkar. Men efter några timmar gick allting riktigt bra, fast idag känner jag mig helt död! Igår insåg jag att jag hade gjort riktigt bra val när det gäller jobb-byte. Att jobba på en båt med bästa utsikten över stan och hamnen gör det bara roligare. 




Vogue Paris June/July 2011






Note till mig själv - Skaffa ett par ljusrosa (slitna) shorts!