DRAGON TATTOO

h&m - 49,95e

Jag insåg idag att jag äger inte ett par snygga kängor, konstigt nog. hoppas dom här sitter bra på fötterna!


jag ligger här i sängen och ser på när mina systrar river ner allt i min garderob. det är samma process varje år när det börjar närma sig jul och nyår. de brukar alltid spara allting tills sista minuten och sedan står dom där dagen före och har inget att ta på sig. vad gör man då? Jo storasyster Parvin har ju "alltid" något de kan dra på sig. irriterande!


THE BLUE ONE





kolla vilken goding jag hittade inne på Kappahl här om dagen. väldigt oplanerat köp, men bra köp. den kostar just under 20e. inget för den här väskan och med personalrabatt blev det löjligt billigt så jag kunde absolut inte stå emot!



MORE



"bättre" bilder på klänningen jag hade på mig på balen. hade riktigt brottom så jag hann inte få fina bilder och därför får dom här duga. synd bara att ljuset på bilderna får färgen på klänningen att se riktigt fult och skitigt ut!


jag har tillbringat hela kvällen med min älskade Sofia som har flyttat hem från New York. vi hade så sjukt mycket att prata om, munnen gick på oss som aldrig förr. det känns så skönt att ha henne hemma nu!



SKEPPARBALEN 2011

som ni kanske minns var jag på bal för två veckor sedan. gud vad skoj det var. jag trodde faktiskt det skulle bli rätt så tråkigt, vad fel man kan ha. balen i sig var för högskolans kaptener men det fanns även folk från alla andra linjer. jag blev verkligen förvånad över att det fanns så många personer som jag inte hade sett tidigare utan träffade på balen för första gången... jag trodde Åland var ett litet ställe. hursom helst, jag blev bjuden av min vän Henrik som också går till kapten. nu i efterhand är jag superglad över att han bjöd med mig, för annars skulle aldrig ha träffat de fatastiska människorna jag lärde känna under kvällen och sedan skulle jag inte ha haft så skoj. vi hade även tur med bordsplaceringen eftersom vi fick de bästa bordsgrannarna man kan få. dom stod verkligen för mycket skratt under hela kvällen/natten. trevliga personer, god mat, härliga styrdanser och ett fantastiskt sällskap. det kunde inte bli bättre.

WHICH ONE






två helt fantastiska klänningar. en av dem ska bli min nyårsklänning, men vilken. jag har beslutsångest. vad tycker ni? den i paljett är snuskigt snygg men jag skulle gärna vilja byta ut ryggen på den mot den andras. jag är något svag för djupa ryggar och därför faller den andra klänningen mig i smak. den är också extremt snygg. men jag vet inte om jag gillar framdelen på den... ja som ni märker har jag verkligen beslutsångest!


gammal bild



Vilken dag. Jag tycker att alla dagar från och med nu ska var lika bra. Btw, det är snart nyår och jag har fortfarande inte en klänning, panik!

NEW IN

paljetter, något som är extremt inne nu. men ärligt talat har jag aldrig tyckt så värst mycket om paljettplagg. nog finns det vissa plagg som är rätt så snygga, men jag känner mig aldrig bekväm i det trots att jag tycker det faktiskt är snyggt. då hittade jag dom här skorna från märket Donna Girl (finns i de flesta skobutikerna), som enligt mig är ursnygga!! man kan verkligen piffa upp världens tråkigaste och enklaste outfit med dom här skorna.
annars då? jag är sjuk och har varit hemma från jobbet med feber. hatar att ha feber, man känner sig helt handikappad. håller ni inte med? så med andra ord har jag inte gjort så mycket, utan bara legat i sängen hela dagen och lät min pappa ta hand om mig. mysigt! det är väl det bästa med att vara sjuk, att någon tar hand om en.

? ? ? ?

nelly.com


ångest! jag vet inte vilka jag ska ha, har svårt att bestämma mig. jag har redan dom i svart och var riktigt sugen på dom armegröna tills jag såg dom på bild... kan inte bestämma mig om jag tycker att dom ser snygga eller gräsliga ut. vad tycker ni?? men däremot är dom taupe-färgade också extremt snygga... ohhh jag kan inte bestämma mig!



PHILLIP LIM

bag - phillip lim


jag har aldrig varit big fan av väskor och därför äger jag inte så många. utan alla mina pengar går för det mesta till skor. men den här väskan är absolut ursnygg. jag överdriver inte om jag säger att jag blev otroligt sugen på att handla in massa nya väskor när jag såg den här godingen. synd bara att priset inte är lika fint att se på.



WELL.. WHAT TO DO!?

Hejsan! Jag kom hem från Sverige för bara några få timmar sedan. Jag var på Ikea med min syster. Herre min gud vad trött jag är! Det har varit en riktigt tuff dag med dåligt (fittigt skit) väder. Imorse när min syster väckte mig var jag ganska osäker på om jag orkade åka över till Sverige eller inte. Men efter många om och men steg jag upp ur sängen och satt mig vid frukostbordet där resten av familjen satt. De bad mig kolla ut. Jag ångrade det samma sekund. Herre gud vad skit väder det har varit idag. Speciellt här på Åland! Hur som helst, vi åkte in mot terminalen i alla fall. Vi bestämde oss för att äta frukostbuffe. Riktigt gott. Precis när vi var klara började det gunga helt sjukt mycket. Varken jag eller min syster är sådana personer som är okey med det. Vi mår dåligt så fort färjan gungar lilla minsta. Vi sökte oss hastigt några våningar ner till mitten av färjan. Lade oss på golvet där och vi rörde verkligen inte på oss resten av resan. Hur som helst, färjan blev två timmar försenad! Jag som inte ens orkar med de två timmar som det annars tar att åka över var tvungen att sitta på en gungande färja i 4 TIMMAR. Jag var upprörd. Trodde inte jag skulle kunna bli mer arg. Ack så fel jag hade. När det väl var dags för att köra ut ur färjan säger de att vi måste backa bilarna...BACKA BILARNA!! Jag trodde jag skulle avlida. Jag var så arg att jag kunde döda den person som skulle ha sagt ett ord till mig under den tiden. Och vi vet ju alla hur värdelösa Ålänningar är på att köra bil. De har svårt att köra rakt fram utan problem... och nu skulle dom backa bakåt. Jag trodde dom skämtade med mig. Trodde dom verkligen att det skulle kunna gå smidigt utan problem. Ja tydligen. Resultatet var att det ännu en gång blev bevisat att Ålänningar kan inte köra bil, och speciellt inte backa en bil! Mitt i allt var färjan inte bara 2 timmar försenad utan hela 3 timmar. Jag ville döda.

SANDRA HAGELSTAM @ NELLY




Som de flesta kanske redan vet är finnar kända för att ha riktigt dålig klädstil och noll koll på mode. Just därför är det extra roligt att se Sandra Hagelstam, som driver bloggen 5 inch and up, lyckas så bra. Personligen älskar jag hennes stil. Hon är inspirerande!



combinations

via streetsfsn


Jag är så sugen på olika mönster kombinationer. Det är egentligen inte alls min stil men jag kan absolut inte låta bli att tycka det är riktigt snyggt.


Jag ligger här i sängen och är helt, helt slut! Dat var ganska mycket på jobbet idag. Herre gud vad mycket folk! Det kändes däremot konstigt att jobba på självständighetsdagen. Speciellt när jag var den enda personen i familjen som vaknade tidigt imorse och åkte på jobb när alla andra sov vidare i deras sköna sängar. Det kändes inte okey.

White roses and new shoes

Vita rosor och mina nya skor. Vackert. Det har varit en händelserik helg med bal i fredags som var otroligt skoj och ikväll var det dansuppvisning som gällde. Mina systrar dansar och ikväll var det 10 års jubileum för deras grupp. Jag var en mycket stolt syster i publiken. Bilder från balen kommer senare i veckan när jag orkar ta tag i det. Godnatt!

BY ZARA



Två helt fantastiska plagg från Zara. Speciellt klänning. Jag blir något sugen på att åka över till Stockholm för att shoppa bort massa pengar. Imorgon är det den 2 december och alla Ålänningar vet vad det innebär. Skatteåterbäring. Som jag har längtat.

Det var jobb som stod på schemat från 9-15 och sedan hastigt via posten för att hämta ut några paket. Jag kom hem med några nya plagg och ett par skor som jag tänker visa upp vid ett senare tillfälle. Senare på kvällen träffade jag upp brudarna för lite pepparkaksbak. Det var mycket händelserikt kväll. Både jag och Frida brände oss på det otroligt varma sockret. Speciellt jag som nu har blåsor på min hand. Smärta. Jag lyckades även få taket i två bitar. Yes, jag är smidig. Huvudsaken är att kvällen slutade riktigt bra med glögg och bullar!