VALBORG



glada vappen fina läsare! hoppas ni får en riktigt trevlig dag. jag kom just hem från jobbet, är klar och redo för att sätta igång med firandet. väntar på Frida som kommer efter mig snart. vi ska ut till en stuga med ett stort gäng för att grilla och bara ha det superbra!



GOT 2 LUV U



mina nya älsklingar från jeffrey campbell är nog det bästa köpet på länge i skoväg. sjukt snygga och bekväma! däremot livsfarlig, för den som går mig på nerverna förstås! jag köpte mina från en butik här på ön för 170€. men dom finns även på nelly.com

nu iväg på dagens andra fotbollsmatch mellan IFK - Honka, för att se M spela :)


Cover me in rag and bones, sympathy.





vilken dag! våren är verkligen här, och det gör mig så lycklig att jag inte ens kan beskriva. jag är verkligen en person som måste ha sol för att kunna vara lyckligt! cyklade ner till stan med M för att fika och sedan träffade vi upp bästis för att heja på hennes lillasyster som hade fotbollsmatch. därefter satt vi oss på en uteservering och njöt av våren. Love it!

S P I K E

nelly.com


beslutsångest! vilka ska man ha? båda? bara dom med silvriga nitar?



SUNSHINE

godmorgon! vilken härlig dag jag vaknade till, det är soligt ute! bara det gör så mycket. jag höll ju på att bli självmordsbenägen av att vakna och somna till regn hela tiden. anyway, nu ska jag till stan för att träffa upp en vän för lunch och sedan iväg på jobb. idag är en dag då jag verkligen inte känner för det. vill bara njuta av solen!

YOU KNOW I'M NO GOOD

sitter här och lyssnar på Amy Winehouse. gör mig klar till jobbet och inser att jag är knäpp. jag borde ligga hemma och vila. är egentligen sjukskriven, men jag är inte den typen som kan ligga hemma och gör.. inget. det är tråkigt. det är inte jag. bästa medicinen för mig vore shopping. det är så mycket jag vill ha just nu. som skorna ovan. loafers från Weekday. ett måste!

NEW IN



Lite nytt som har hittat till mig i skoväg. Ni ska få titta närmare på alla i veckan, då skriver jag även varifrån alla är och hur mycket de kostade. Fast det saknas faktiskt några par på bilden, hittade inte dom för stunden.

(sorry för sämsta bilderna, men min kamera sjunger på sista versen!)