tonight we are young so let's set the world on fire



utgång stod på gårdagens schema. inflyttningsfest hos svennen och finnen (Tobbe & Essi), som blev riktigt lyckad. jag hade kunnat stanna där hela natten. vi gick vidare mot Arken, men där blev inte jag länge. det var helt enkelt inte min kväll, så jag stack hem till min favorit och sov. här har ni i alla fall två bilder från igår. jag och mitt stora hår!



YOU ARE ALWAYS ON MY MIND



en lång dag har det varit med många måsten. jag var sämst på att vakna imorse, eller jag var nog vaken i sängen i flera timmar men jag orkade verkligen inte upp ur sängen. så jag blev där till två.. givande jag vet. sedan var det bara att sätta igång och göra sig i ordning för att åka in till stan. jag kom just hem från F, vi satt där med brudarna och bara pratade av i flera timmar. alltid lika mysigt! nu däremot är det dags för mig att försöka sova trots att jag inte alls är trött.. jobbet kallar imorgon!


jag ser sjukt mycket fram emot morgondagen. jag ska nämligen iväg och kitesurfa efter jobbet, dom har lovar bra vindar. hoppas det håller! något annat som gör mig extra glad är att M kommer hem snart, duden har vart borta allt för länge nu!!



MÅNDAGSLYX



att bada badkar kan nog vara det skönaste jag vet. ansiktsmask, kroppspeeling och massa oljor. kan inte bli bättre. lyxade till det extra mycket med levande ljus. dagen i sig har annars varit riktigt lugnt. ledig från jobbet så jag passar på att göra inget!



There's a thunder in our hearts, baby.



visst är dom otroligt vackra! från h&m - 299kr



BY H&M



h&m levererar! jag har aldrig vart för baddräkter tidigare men i sommar ska jag nog se till att använda det flitigt. sen om det blir på stranden eller till ett par snygga shorts får jag avgöra då. jag tycker att den färggranna är lite to die for. den ska jag kitesurfa i hela sommaren!


btw, jag har börjat använda Instagram. följ mig där - parvinsharifi



TODAY


MÄSTERFOTOGRAFEN I STÖVLAR



klockan 12 blev jag upphämtad av KA för att sedan åka iväg till stan och köpa mat. destination Saltvik. KA har stuga där ute och vi hade planerat att spendera en hel dag där. vädergudarna var inte snälla mot oss, det regnade och blåste kallt. men envisa som vi är körde vi ut dit i alla fall! efter några timmar började solen titta fram och det slutade blåsa kallt. lyckliga var vi! detta är väldigt olikt mig, jag är en riktig stadsbo som hatar att hamna utanför stadsgränserna. det är första gången som jag åker ut till en stuga långt ute i ingenstans och verkligen njuter av det. vad händer med mig? flera bilder kommer senare.