Little Bad Girl













Hejsan bloggen! Första natten på 2 veckor som jag är hemma efter jobbet utan att åka via Arken för att dansa lite. Känns konstigt men så jävla skönt!! Idag kände jag av att kroppen inte riktigt hängde med... så sliten! Som tur var stängde vi tidigare inatt så därför sitter jag här och bara chillar. Tänkte blogga lite innan jag måste lägga mig. Jag ska nämligen upp klockan 8 imorgon. Det blir att färga håret. Spännande.

Tidigare idag (eller igår) spenderade jag dagen med min fina kusin som lämnade Stockholm för några härliga dagar med oss här på holmen. Vi åkte in till stan och lunchade på Eat, så gott. Som vanligt. Tillbringade några timmar i stan och bara njöt av tillvaron. Sedan kallade mitt jobb på mig. Jag blev deprimerad. Vill inte jobba. Jag har min enda lediga dag imorgon, fyfan va skönt!

På mig hade jag mina nya shorts från Chicy som jag fick hem här om dagen. Jag är så otroligt nöjd!



Where you wanna go






Tjena! Jag har varit vaken hur länge som helst men ligger fortfarande kvar i sängen med datorn på magen och tar det bara extremt lugnt. Det gick hårt till inatt så jag är lite trött. Eller rättare sagt sliten som fan eftersom jag och min vän Mike som jag jobbar med har varit ute på krogen varje dag i två veckor efter jobbet, det börjar kännas i kroppen!

Dom senaste två veckorna har bidragit med härliga minnen och mycket skratt. Det började nämligen en ny tjej på jobbet. Hon heter Anna Maria. Jag trodde hon skulle vara en av "dom" tråkiga typerna. Jag hade fel. Hon visade sig vara en kvinna jag skulle respektera och ha obeskrivligt roligt med. Hon kom att bli min andra halva på väldigt kort tid. Helt sjuk, men vi tänkte på samma sak samtidigt, gjorde samma sak samtidigt och klickade nästan för bra. Men synd bara att fröken Anna stannade här i 3 veckor. Nåja jag ska till hennes stad, Jeppis, så småningom för att våldta staden. Satan va vi ska ha skoj!

ZHOB










Jag har helt glömt bort att visa er mina nya älsklingar. Så snygga. Så sköna. Så perfekta. Dom passar till allt och jag är lite smått kär! Från Nelly



Lets have a toast a celebration get a glass out




from Forever 21


Goddag folket! Gissa vad, idag är jag ledig!!! Första gången på 12 dagar. Det känns konstigt. Jag ska se till att vila ut så mycket som möjligt och göra allt jag behöver få undan. Jag ska nämligen iväg för att köpa målarfärg och måla om mitt rum idag.

Tidigare idag var jag via posten för att hämta ut mina skor som väntade på mig. Under mindre än 2 veckor jag har köpt 6 par skor, jag är skogalen jag vet. Hade tänkt visa upp dom lite senare under kvällen. Skorna på bilden köpte jag när jag var till New York, men jag har inte hunnit använda dom än. Jag har för många par skor helt enkelt.



I gotta, I gotta, I wanna see you tonight




Klänning - Lånad    Skor - Nelly    Bälte & Väska - Emmaus    Halsring - New York

Insåg just idag att det var riktigt länge sedan sist som jag delade med mig av "today's" kläder. Så här såg jag då ut igår när jag och Mike var ute och käkade. Under midsommar hade vi en tävling bland alla i serveringen. Den som skulle sälja flest "midsommar specialtallrik" skulle belönas med en tvårätters middag + vin. Så före jobbet var vi via där och käkade tillsammans, gott som fan!




ROSA PINK ROSE




New in from Nelly.com



Hejsan!! Jag sitter här ute på verandan och tar det lungt innan jag måste göra mig redo för jobbet. Det är så obehagligt varmt i solen så jag föredrar skuggan. Om jag ska vara helt ärlig så tål jag faktiskt inte så mycket sol och värme. Många tycker att det är konstig eftersom jag, ursprungligen, är från ett extremt varmt land. Blir det över 28 grader varmt orkar jag inte ligga i solen mer än några få minuter... konstigt jag vet!