+ + + +

Sitter i sängen med en kopp smultronte och njuter av mina tidningar. Jag ska snart börja lägga mig, ska nämligen upp tidigt imorgon. Jag ska börja jobba i vänta på mitt greencard till NY. Kan liksom inte bara sitta hemma och chilla. Man blir för lat. Känner att jag måste göra något. Jobba. Jag ska jobba i en skobutik, perfekt miljö för mig.

Kommentarer
Postat av: Sabina

Berätta om hur du fick greencard bara så där? Ska till NYC och plugga i 4 år och vet att det är ganska svårt att få greencard. Man kan få det genom äktenskap eller vinna det samt om man har ett fast jobb och bor i USA ganska länge. Hur fick du ditt?

2011-11-09 @ 13:17:50
Postat av: Parvin

Sv: Hej Sabina. Jag har inte fått mitt GC än utan väntar på svar. Han jag ska jobba för i NY är advokat och det är han som har skött allt, jag har bara fyllt i alla papper som han har skickat till mig och resten sköter han. Men nu är det så att det inte är så svårt att få GC, det lottas faktiskt ut 50.000 varje år och är man från Finland (vet inte med Sverige) har man stor chans att få eftersom dom anser att Finnar är väl utbildade etc.



2011-11-09 @ 20:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback