1 4 3




Shorts - Loppis    Bustier - Kappahl   Skor - Belle   Väska - H&M    Armband (runt vristen) - H&M?



Något jag har sysslat med under dagen är dom rosa shortsen på bilden. Fynd från loppis. Från början var shortsen knälånga, riktigt tantaktiga, men se så snygga dom blev nu efter några minuter bakom symaskinen. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag har en likadan bustier som du på bilden också kappahl. Har dock inte använt den mera än en gång för det känns som den bara trycker ner fläsket på magen.. Som gör att det ser ut som jag har en riktig gravid mage..(med viss överdrift, det ser iaf inte snyggt ut.) Men när du använder din så ser det jättebra ut! Varför får jag inte det att se ut så? Tror att kuporna är lite för stora för mina bröst så jag får inte den pusheffekten heller. Men de borde inte trycka ner magen. Har dock inte använt den på länge för den får mig att känna mig så ful. Vad är knepet med att kunna bära den så fint som du klarar?

Hälsningar Mona (stockholm)

2011-04-11 @ 07:54:31
Postat av: Parvin

Hejsan Mona!



Jag har haft lite samma problem med mina svarta. Dom vita iaf sitter riktigt bra runt midjan. Kan det vara att dina är för tajta runtom?? De var min svarta i början, fast efter några gångers användning sitter även den bra. Ett tipps är att du ska försöka dra ner dom lite. Det brukar jag göra och då sitter dom mycket skönare & snyggare.



Kram

2011-04-11 @ 23:32:24
URL: http://agogodream.blogg.se/
Postat av: Mona

Hej!

Tack för svaret!

Jo den är nog ganska tajt där runtom/nertill. Ska använda den lite och se om det blir bättre då.

Bra blogg och fina bilder har du! Kul att man får lite inspirtaion du har "variering" i dina kläder!

Du ingav mig nytt hopp i min bustier iaf. =)

Kramar!

2011-04-12 @ 09:39:10
Postat av: Parvin

Hoppas mitt svar kan vara till nytta! :) Tack så mycket för dina fina ord. Att du inspireras gör mig riktigt glad. Ha en fin dag! :)

Kram

2011-04-12 @ 10:51:05
URL: http://agogodream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback